dimsonic Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, shelter είπε και τα κοκκινοχώματα (Oklahoma). Αααα Ωστε οκλα ειναι το κοκκινο στα ινδιανικα? 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Ε αυτός ο Krieger μου μοιάζει πολύ. Είχες Porshe 911 στα 18 σου? Αν όχι δε σου μοιάζει. Μόλις τώρα, dimsonic είπε Αααα Ωστε οκλα ειναι το κοκκινο στα ινδιανικα? Ναι. Έχει και στο δυτικό Παρνασσό μια μικρή Οκλαχόμα. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, shelter είπε Είχες Porshe 911 στα 18 σου? Όχι, την πούλησα στα 17 μου. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, cos_dr είπε Εγω παντως μονο την Τουνη κ τον Αινσταιν ξερω, που να εχουν δημοσια τοποθετηθει περι τεταρτου παγκοσμιου πολεμου. Αν λεει κατι αυτο.. 1 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Εγω παντως μονο την Τουνη κ τον Αινσταιν ξερω, που να εχουν δημοσια τοποθετηθει περι τεταρτου παγκοσμιου πολεμου. Αν λεει κατι αυτο.. Αυτοί τα πάνε πρώτοι. Εγω προσυπογράφω 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Άμα δεν διαβάζετε Notis ποιος σας φταίει? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Άμα δεν διαβάζετε Notis ποιος σας φταίει? Ο Νοτης εχει γνωση φυσικα (νταξει δεν ειναι κ Γονιδης) αλλα μιας κ απεχει (ή ειναι συγκρατημενος, δεν το εχω ψαξει ) απο τα σοσιαλ Μηδεια, δεν μπορει να χαρακτηριστει ιφλουεσε. Μαλλον για δασκαλο-ερευνητη τον κοβω 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Μαλλον για δασκαλο-ερευνητη τον κοβω Ναι, είναι ψαγμένο άτομο. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ναι, είναι ψαγμένο άτομο. 3 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε (νταξει δεν ειναι κ Γονιδης) 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ σου λέω ότι μπορεί να έχει απομονωθεί και να κάνει διαλογισμό. Για να επικοινωνήσει με τους εξωγήινους δηλαδή. Επεξεργασμένο 17 Οκτωβρίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση