latusx Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 κι επειδη δροσισε, Bunnahabhain Toiteach A Dhà! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Coca Zero σε Tupperware shaker. An old time classic.... 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Coca Zero σε Tupperware shaker. An old time classic.... Σε αυτό πίνουμε φραπέ ωρε.... (τον σωστό φραπέ τον σεικεράτο). Και είναι και το σωστό ως προς τη διάσταση. Επεξεργασμένο 13 Οκτωβρίου 2023 από shelter Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MarLog Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Δε μαμιεται Παρασκευή Θα το ρίξω έξω σήμερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 12 ώρες πριν, shelter είπε Σε αυτό πίνουμε φραπέ ωρε.... (τον σωστό φραπέ τον σεικεράτο). Και είναι και το σωστό ως προς τη διάσταση. Εκεί πίνω κι εγώ φραπέ, όταν πίνω, μισό λίτρο χωρητικότητα έχει. Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω κολλήσει εδώ και πολλά χρόνια με αυτό το shaker, μόνο εκεί πίνω νερό, coca και φραπέ. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις