Nestoras Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Προ αρκετών ετών εκεί που βόλταρα στο Ελσίνκι- την ημέρα που έφευγα- πέφτει το μάτι μου σε ένα το οποίο ήταν στην βιτρίνα ενός καταστήματος- μάλλον ως ντεκόρ (και καμία σχέση με αυτά που ανέβασε ο Στράτος). Μπαίνω μέσα, είναι μια πωλήτρια, της λέω "γεια σας θα ήθελα αυτό το καπέλο". Μου λέει, δεν ξέρω... δεν νομίζω να είναι προς πώληση... τελικά με τα πολλά μου είπε μια τιμή, 50 - 100 ευρώ δεν θυμάμαι, το πήρα και έφυγα. Μετά στο αεροπλάνο αγκαλιά με το καπέλο, για να φτάσει one piece στην Αθήνα Πρέπει να υπάρχει ακόμα σε κάποια ντουλάπα... Ώστε από τον Roscoe P. Coltrane το προσωνύμιο. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2023 Και κάτι λίγο πιο εμπεριστατωμένο. 5 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2023 Δεν είναι η ηχάρα που έχει, αλλά το ότι σε εμπνέει να παίζεις έτσι. Αυτό τελικά μένει. 1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2023 Ετσι ειναι τα σωστα εργαλεια με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2023 Και πολύ ωραίο το Tremolo! 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση