kwstas79 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Πριν λίγο καιρό είχα αγοράσει ένα από τα κιτ για μπάσο από τον Thomann! Αφού το παρέλαβα, το έβαψα και το συναρμολόγησα (δες εδώ για φωτό) και του έβαλα τις ωραίες τις flatwound 50-110 από webstrings, έφαγα την φρίκη της ζωής μου: Σπάει το γρανάζι από το ένα tuner!!! Αμέσως email στον thomann. Καμία απάντηση. Φρικάρω άσχημα. Ξανά email στον thomann. Καμία απάντηση. Η φρίκη συνεχίζεται. Δώστου τρίτο email στον thomann. Καμία απάντηση. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΓΚ! Ώσπου σήμερα μου έρχεται με το ταχυβρωμείο κάτι. "Λες;" "Μπά..." ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΑ ΤΗΝ ΡΙΓΑΝΗ KAI TO ΛΕΜΟΝΙ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ TUNER!!! Ρε γερμανάκο μου, στείλε μου όμως ένα email να ξέρω και γω, τον καρκίνο έβγαλα, σα να πήρα παιχνίδι καινούργιο και να μην έχω μπαταρίες να το παίξω! Την τελευταία βδομάδα έψαχνα για tuners....... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Α δεν ξέρω τι πάθανε, αλλά την προηγούμενη βδομάδα όντως κάτι δεν πήγαινε καλά με τα μειλ τους. Εγώ τους είχα ρωτήσει για το πότε θα μου έρθει η κιθάρα την τετάρτη, και μου απάντησαν σήμερα 1 βδομάδα μετά! Και το καλό είναι ότι η κιθάρα μου ήρθε την δευτέρα!!!!! Τουλ σου ήρθε το τουνερ Ρε μπας και ψήνουν και αυτοί αρνιά το πάσχα και το χάσανε λόγω ημερών; :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Αρνιά δεν ξέρω εάν ψήνουνε αλλά έχουν Πάσχα μια βδομάδα νωρίτερα απο εμάς καθότι Καθολικοί. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gant Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 ... έχουν Πάσχα μια βδομάδα νωρίτερα απο εμάς καθότι Καθολικοί. :lol: Όχι πάντα. Η διαφορά παίζει μεταξύ 0 και 4 εβδομάδων. Φέτος, όπως και το 2004, το Πάσχα συμπέφτει. @Κώστας79: Με γεια το καινούριο μπασάκι! Musical Instrument Digital Interface Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Γιαυτό και ρώτησα! :wink: :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Μπα αρνιά δεν ψήνουνε, είναι πολύ πίσω σε αυτά τα θέματα! Αλλά πολύ μπροστά σε όλα τα άλλα θέματα... @Gant: Τhanx man! :) LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Καμία απάντηση. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΓΚ! Ώσπου σήμερα μου έρχεται με το ταχυβρωμείο κάτι. "Λες;" "Μπά..." ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΑ ΤΗΝ ΡΙΓΑΝΗ KAI TO ΛΕΜΟΝΙ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ TUNER!!! Έχεις ένα τρομερό τρόπο να τα λες όμως!!! :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Σπάει το γρανάζι από το ένα tuner!!! Κώστα' date=' μου επιτρέπεις να ρωτήσω.... Γιατί δεν έβγαζες το tuner από κάποια από τις χορδές που δεν παίζουν στο μπάσο? (Για να εξυπηρετηθείς μέχρι να βρείς tuner κανονικό) [delay+reverb'] Μουάχαχαχαχαχαχααααα. :lol: :lol: :lol: [/delay+reverb] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2007 Χαχαχα Χαρίλαε δεν το σκέφτηκα πάνω στα νεύρα μου. Έτσι και αλλιώς μόνο στις δύο μπάσες παίζω και σε αυτές μέχρι το έβδομο τάστο το πολύ! :D :D :D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2007 :lol: :wink: :lol: Αυτό το παλικάρι έχει βγάλει τις περιττές χορδές: http://musicthing.blogspot.com/2005/07/two-string-bass-update.html Επίσης, φοράει ΚΑΙ κράνος ΚΑΙ ζώνη. Έτσι, αποκλείεται να τον γράψει η τροχαία. Σου έχω project: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση