Nekkon Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι με έπιασε, μου καρφώθηκε να ψάξω πως παίζουν οι pop κιθαρίστες της εποχής μας ζωντανά. Μια που λέμε ότι όλα πάνε προς το digital, κάνω την υπόθεση ότι η pop είναι ο νούμερο ένα χώρος που θα εφαρμοστεί αυτό, μια που δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις για ποιότητα σε tone, και θα θέλουν γρήγορα presets. Διαπίστωσα ότι παίζουν οι περισσότεροι με backline hot rod deluxes . Λογικά ότι ψηφιακές πεταλιέρες έχουν τις πετάνε στο fx loop. Εννοείται μπορείτε να προσθαφαιρέσετε ότι καλλιτέχνες ξέχασα και γενικά όταν άλλο θέλετε στη λίστα. 1. Patrick Greenaway (The Weeknd) Βλέπω Gibson Flying V και Music Man Albert Lee signature να πηγαίνει σε Axe fx και από εκεί σε Fender Hot Rod DeVille & Deluxe. 2. Paul Sidoti (Taylor Swift) Evh κιθάρες και 100άρα κεφαλή 3. Kai Smith (Dua Lipa) Fender American Stratocaster με Fender Hot Rod Deluxe 4. Finneas O'Connell (Billie Eilish) Fender Telecaster Thinline σε Vox AC30 5. Mateus Asato (Bruno Mars, Tori Kelly) Suhr Signature Stratocaster & Telecaster σε Suhr Badger με 2x12 καμπίνα 6. Ed Sheeran Συνήθως Fender Stratocaster ή PRS Hollowbody με Vox AC30 7. Johny Buckland (Coldplay) Fender Telecaster Thinline σε Fender Hot Rod Deluxe 8. Wayne Sermon (Imagine Dragons) Bilt (πολλές και διάφορες, κυρίως volare) σε Matchless ενισχυτές) 9. Dan Kanter (Justin Bieber) Zakk Wylde Gibson Les Paul (δε βρήκα σε ποιον ενισχυτή) 10. Dan Richards (One Direction) Συνηθως Stratocaster σε Blackstar Επεξεργασμένο 3 Οκτωβρίου 2023 από Nekkon 5 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Δεν έχει η ποπ ιδιαίτερες απαιτήσεις σε ποιότητα στο tone, τα ψηφιακά ή κ τα δυο? Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Δεν έχει η ποπ ιδιαίτερες απαιτήσεις σε ποιότητα στο tone, τα ψηφιακά ή κ τα δυο? Δεν ξέρω Βρα, οι τύποι κάνουν εκατομμύρια. Περίμενα από όλους custom made, handwired κλπ Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Τουλαχιστον 2 deluxe.... Μου εκανε εντυπωση παντως μια και το παρατηρησα, το 2010 στην συναυλια των u2 και τα 3 γκρουπ βγηκαν με deluxe (οκ ο edge και με αλλες). Αισθανθηκα καπως με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κατ' αρχήν, συνήθως οι ποπ καλλιτέχνες, όταν κάνουν live έχουν μεγάλο budget. Κάποια live μάλιστα είναι υπερπαραγωγές. Λες να έχουν πρόβλημα να μεταφέρουν και να στήσουν? Αφού όλα τα κάνουν άλλοι και είναι πληρωμένα. Γιατί να χρησιμοποιήσουν modellers? Κάτι άλλοι φουκαράδες, που έχουν φάει τους δρόμους και τα βανάκια με το κουτάλι, που στήνουν/ξεστήνουν μόνοι τους, ή που μπορεί να χρησιμοποιούν περισσότερους ήχους από τους mainstream, αυτοί έχουν περισσότερο ανάγκη τα ψηφιακά μηχανήματα. Επεξεργασμένο 3 Οκτωβρίου 2023 από fusiongtr 3 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 μιας και ημουν στο λαιβ των imagine dragons να επιβεβαιωσω οτι ο τυπος ειχε ηχαρα...επισης ζηλεψα σχεδον ολες τις κιθαρες του,αλλα τη μαρκα δεν την ηξερα....! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Με όλα βγαίνει ήχος κ ειδικά από αυτούς (όχι πως τους ξέρω τους περισσότερους). Έχω δει άλλους με ψηφιακά σεταπ, άλλους με υβριδικά .. Το μόνο που δεν πολυπερίμενα είναι μπουτίκ πράγματα . Εκτός αν παίζει χορηγός, που εκεί δε θα χάσει κάποιος ευκαιρία για διαφήμιση . Ο hrd φοριέται πολύ κ λογικό. Καλό καθαρό κανάλι, τον βρίσκεις παντού αν πάθει κάτι, δυνατός αλλά όχι κτήνος κ πάει λέγοντας. Πάντως επειδή άλλοι κουβαλάν για εσένα (είπεν ο Φιουζιος κ σωστά εμίλησε), κ επειδή θες κάμποσους ήχους αλλά όχι παααρα πολλους(το ποπ λάιβ κάνει μικρό ή μεγάλο feature στο όργανο κιθάρα, αλλά δε στηρίζεται σε αυτήν) λογικό να μην έχουν μοντελερς τόσο πολύ Ας ήταν κάνα καλό , wedding band κ θα σου έλεγα αν θα έβλεπες ενισχυτή πλεον Επεξεργασμένο 3 Οκτωβρίου 2023 από vrasidas27 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Πάντως είναι ευκολο αφού βλέπεις τον εξοπλισμό να προσπαθείς να εξηγήσεις γιατί Θα είχε πλάκα να κάναμε όλοι υποθέσεις, χωρίς να μας έχεις κάνει την παρουσίαση Εγώ χωρίς να το πολυσκεφτω, θα έλεγα μοντελερς (κ ας λέω αλλά από πάνω ). Ίσως σκεφτόμουν κ τι γίνεται στην Ελλάδα. Κ φυσικά θα έπεφτα έξω γιατί εδώ δεν είναι συγκρίσιμες οι καταστάσεις κ τα μεγεθη Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Έχω δει άλλους με ψηφιακά σεταπ, άλλους με υβριδικά .. Το μόνο που δεν πολυπερίμενα είναι μπουτίκ πράγματα . Εκτός αν παίζει χορηγός, που εκεί δε θα χάσει κάποιος ευκαιρία για διαφήμιση . Ρε φίλε σε κάνουν συμβόλαιο με τρελό νούμερο ασούμε. Θα παίζεις με hot rod; Δε λέω ότι δε γίνεται. Αλλά δε θα αρπαζες την ευκαιρία να πάρεις gear να το φχαριστηθείς; Αφού άλλοι στα κουβαλάνε, άλλοι στα επισκευάζουν όπως είπατε Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε Ρε φίλε σε κάνουν συμβόλαιο με τρελό νούμερο ασούμε. Θα παίζεις με hot rod; Δε λέω ότι δε γίνεται. Αλλά δε θα αρπαζες την ευκαιρία να πάρεις gear να το φχαριστηθείς; Αφού άλλοι στα κουβαλάνε, άλλοι στα επισκευάζουν όπως είπατε Τι τους έχεις αυτούς βρε Νέκκονα? Πεινάλες σαν κι εμάς? Λες να λένε "αφού έχω budget θα πάρω μπουτίκ gear να το ευχαριστηθώ?" Τι λες δηλαδή, να κουβαλάνε τα κεφάλια και τους ενισχυτάρες απ' το σπίτι/στούντιο? Δεν έχουν λόγο να το κάνουν. Δεν τους χρειάζεται τέτοιο gear 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση