Superfunk Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Με 1000 ευρώ περίπου φτιάχνεις μόνος σου μια ίδια. Με τα υπόλοιπα φτιάχνεις άλλες 3 γιατί μια τελε=καμμία τελε 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, Superfunk είπε γιατί μια τελε=καμμία τελε Άρα καμία τέλε = μια τέλε;;; Δηλαδή ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΛΕ ;;;;;;;;; 1 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 21 λεπτά πριν, Superfunk είπε Με 1000 ευρώ περίπου φτιάχνεις μόνος σου μια ίδια. Με τα υπόλοιπα φτιάχνεις άλλες 3 γιατί μια τελε=καμμία τελε Επιτέλους... 9 λεπτά πριν, Jet72 είπε Άρα καμία τέλε = μια τέλε;;; Δηλαδή ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΛΕ ;;;;;;;;; Κοίτα να δεις πώς ο SF μας έκανε όλους teleκάστορες... Σατανικό! all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 μην πω εγώ τώρα 1 μπρεμεισο=1.998 μπρεμέισο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, dimsonic είπε μην πω εγώ τώρα 1 μπρεμεισο=1.998 μπρεμέισο Μη μου πεις ότι τη ζύγισες και έχει 0,002% διαφορά στο βάρος... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 23 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Μη μου πεις ότι τη ζύγισες και έχει 0,002% διαφορά στο βάρος... Ξέρεις πόσο ζυγίζουνε τα σκουλήκια άμα είναι φαγωμένα ασούμε? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 57 λεπτά πριν, Jet72 είπε Άρα καμία τέλε = μια τέλε;;; Δηλαδή ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΛΕ ;;;;;;;;; Yes. But wait, there is more Συμφωνα με τον περι κιθαρας νομο του Σουπερφανκ, το μονο ειδος κιθαρας που υπαρχει στον πλανητη ειναι η τελε. Συνεπως οχι μονο εχεις μια τελε επειδη δεν εχεις καμια τελε, αλλα εχεις και εναν επιπλεον αριθμο τελε, ο οποιος ισουται με τον αριθμο των κιθαρων που εχεις ηδη. Με αλλα λογια το μονο ειδος κιθαρας που εχουν ολοι ανεξαιρετως οι κιθαριστες ειναι τελε, και επιπλεον εχουν απο μια τελε και αυτοι που δεν εχουν κιθαρα. 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Τουλάχιστον εμφανισιακά πάντως, η παρακάτω 63 vintage reissue II είναι ωραιότερη (και στη μισή τιμή). 1 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Τουλάχιστον εμφανισιακά πάντως, η παρακάτω 63 vintage reissue II είναι ωραιότερη (και στη μισή τιμή). 2 ώρες πριν, cigaret13 είπε Μόλις την πάρεις θέλουμε ριβιού και με κλιπάκια εάν γίνεται.. Φαντάζομαι θα αλλάξεις το μπράτσο, γιατί 21 τάστα δεν νοούνται την σήμερον ημέρα και φυσικά η ρύθμιση της βέργας από κάτω ξεβιδώνοντας το. Εννοείτε ότι το καινούριο δεν θα έχει αυτό το γελοίο χέντστοκ... Τώρα βέβαια εάν τρυπήσεις το σώμα και βάλεις διπλούς, αλλάξεις την γέφυρα με μια της προκοπής (και 6 σαντλς), τρίψεις το σώμα και αλλάξεις αυτό το ξεπλυμένο χρώμα, ίσως τότε γίνει κιθάρα... αν και χωρίς το "κέρατο" από πάνω δύσκολα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 OK, δεν φτάνουν όλα τα υπόλοιπα, γεφυρα με 3 saddles εν έτη 2023... Χου γκιβς α φακ αμπάουτ ιντονεησον, βάρα Παπάρα και όποιον πάρει ο Χάρος assούμε... Μετά αναρρωτιούνται κάποιοι γιατί βγάζω καντήλες με "λύσεις" 70 ετών (που διορθώθηκαν φυσικά με τελειώς αλλα designs)... @Ali Barout , Μπαρούτηηηηη, speak that shiiiiiit, ρίξε το κομματάκι για το μαδέρι του μπαρμπα λεωνίδα να στανιάρω assούμε... 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση