σκούφοΣ Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 15 λεπτά πριν, Jet72 είπε Έχω δει κάποια ωραία μοντέλα, τα χρήματα ψάχνω.... Κ εγω ακριβως στην ιδια φαση.. Αυτο το μοντελο που ειδα εγω κ μου αρεσε λεγεται στρατ 3 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 30 λεπτά πριν, Jet72 είπε Σωστή η παρατήρηση ΑΛΛΑ όταν (και όχι άμα) θα πάρω "tele" μπλα μπλά πράγματα που δεν βγάζουν νόημα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.... Με έχασες στο "οταν"... Blacklisted ΚΑΙ reported... 3 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 19 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Αυτο το μοντελο που ειδα εγω κ μου αρεσε λεγεται στρατ Εσύ να πάρεις το καινούργιο ΓΙΑΜΑΧΑ Μονταζ βρε κιοοοορατά, που δεν μπορούμε 5 λεπτά να σε αφήσουμε μόνο σου, πού σε χάνουμε πού σε βρίσκουμε, στα θρεντ για τις τέλε. Χάθηκε να πήγαινες στα σφαιριστήρια και στα χαμαιτυπεία σαν τα άλλα παιδιά; https://smart.noiz.gr/details.php?id=555173 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Πως μπλέκουν στα θέματα της τέλε τα πλήκτρα και τούμπαλιν είναι απορίας αξιον. 1 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Εσύ να πάρεις το καινούργιο ΓΙΑΜΑΧΑ Μονταζ βρε κιοοοορατά, που δεν μπορούμε 5 λεπτά να σε αφήσουμε μόνο σου, πού σε χάνουμε πού σε βρίσκουμε, στα θρεντ για τις τέλε. Χάθηκε να πήγαινες στα σφαιριστήρια και στα χαμαιτυπεία σαν τα άλλα παιδιά; https://smart.noiz.gr/details.php?id=555173 Γιατι μωρε υπαρχουν κ αλλα θεματα εκτος απο μονταζ/μασιν/κομπλητ/συνθ τεσπα κ τελε τον τελευταιο μηνα στο νοιζ? Αυτη που εστειλες θελει βαψιμο κατευθειαν. Ωραιο το σουαμπ ας ή ο,τι αλλο ειναι, αλλα οχι ετσι ρε παιδια... Πολυ ξυλιλα αςουμε κ θα το περασει για καναπε ή για τραπεζακι η κουταβα κ θ'αρχισει να το μασαει Επεξεργασμένο 18 Οκτωβρίου 2023 από vrasidas27 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, Ali Barout είπε https://smart.noiz.gr/details.php?id=555173 2 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Αυτη που εστειλες θελει βαψιμο κατευθειαν. Ρε την διαβάσατε την αγγελία? Αυτή είναι μόνο για όσους ξέρουν λέει. 3 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Ρε την διαβάσατε την αγγελία? Αυτή είναι μόνο για όσους ξέρουν λέει. Διαβασε πιο προσεκτικα ρε φιουζιε: "για οσους ξερουν..δινεται με σκληρη θηκη." οσοι δε ξερουν παιρνουν την κιθαρα σκετη 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 12 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Αυτη που εστειλες θελει βαψιμο κατευθειαν. Ωραιο το σουαμπ ας ή ο,τι αλλο ειναι, αλλα οχι ετσι ρε παιδια... Πολυ ξυλιλα αςουμε κ θα το περασει για καναπε ή για τραπεζακι η κουταβα κ θ'αρχισει να το μασαει Βρε παιδί μου, τα αυτονόητα θα λέμε; Αυτή έτσι όπως είναι θα την έπαιζα μόνο εγώ που είμαι επιπλάς. Εσύ τι ήθελες τώρα να σου βάλω και λινκ; Άντε, να στο βάλω. 1. https://www.bestprice.gr/cat/7830/gyaloxarta.html?q=p+80 2. https://www.xroma-radis.gr/Diamond-Pearl-Paint 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ρε την διαβάσατε την αγγελία? Αυτή είναι μόνο για όσους ξέρουν λέει. Στρατο, ο Βασίλης ειναι σαν τον Axis... Axis knows everything assoume... Ταδε έφη Δημητριος Χεντριξίδης εκ Τραπεζούντας. Θα του δώσει δύο σκληρες θήκες, δύο gigbags. έναν σωμιέ, 2 σεμαδάκια, έναν νιπτηρα και εναν χαλασμένο θερμοσιφωνα. Επεξεργασμένο 18 Οκτωβρίου 2023 από Freedom 2 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Freedom είπε Στρατο, ο Βασίλης ειναι σαν τον Axis... Axis knows everything assoume... Ταδε έφη Δημητριος Χεντριξίδης εκ Τραπεζούντας. Το ξέρω ότι ξέρεις ότι ξέρω Επεξεργασμένο 18 Οκτωβρίου 2023 από vrasidas27 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση