Jet72 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Teleπλήκτερ και όλοι αγαπημένοι. 1 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Τι ειναι αφτο βρε @Jet72? Τι ειναι αφτο βρε παιδακι μου? Νταηνοσαουρους ινστραμεντς κρος μπρηντινγκ? Θα το δει κανεις αποτομα κ θα εχουμε ατυχημα... 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Τι ειναι αφτο βρε @Jet72? Τι ειναι αφτο βρε παιδακι μου? The worst of both worlds. Πάτε να με κάνετε να σιχαθώ και τα πλήκτρα τώρα? Τουλάχιστον το truss rod το ρυθμίζεις από το headstock. Δεν χρειάζεται δηλαδή να βγάλεις το keybed πρώτα. Επεξεργασμένο 18 Οκτωβρίου 2023 από fusiongtr 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Αχ και μόλις το είδα, ανάποδα το μονταρισα, τα πλήκτρα έπρεπε να κοιτάνε επάνω. Τέλος πάντων, συγχωρέσατέ μου το spam, ήταν απλά για να σας πειράξω ( ελπίζω ευχάριστα! ) 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 26 λεπτά πριν, fusiongtr είπε The worst of both worlds. ή ακομα χειροτερα The both of worst worlds.... 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Jet72 είπε Αχ και μόλις το είδα, ανάποδα το μονταρισα, τα πλήκτρα έπρεπε να κοιτάνε επάνω. Δεν καταλαβαίνω γιατί πράγμα μιλάς συντεκνε, η εξίσωση πάλι βγαίνει σωστή. Εργονομια τελεσβουρας + εργονομία τελεπλήκτρων = μηδέν. Σωστός είσαι, όλα καλα... ΥΓ: θα σε μαλώσω ομως...τελεσφούχτεν με ΕΞΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ SADDLES??? Δεν πιστευω να είσαι αναθεωρητής, ετσι? Επεξεργασμένο 18 Οκτωβρίου 2023 από Freedom 3 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 32 λεπτά πριν, Freedom είπε θα σε μαλώσω ομως...τελεσφούχτεν με ΕΞΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ SADDLES??? Δεν πιστευω να είσαι αναθεωρητής, ετσι? Τα 3 ειναι dummy. 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 33 λεπτά πριν, Freedom είπε ΥΓ: θα σε μαλώσω ομως...τελεσφούχτεν με ΕΞΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ SADDLES??? 5 καλύτερα αλα Keef. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Nestoras είπε 5 καλύτερα αλα Keef. Το 6ο το εισεπνευσε? 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Σωστή η παρατήρηση ΑΛΛΑ όταν (και όχι άμα) θα πάρω "tele" θα ήθελα να έχει έξι και να μην έχει τασάκι, γιατί ειμαι και καλομαθημένος. Έχω δει κάποια ωραία μοντέλα, τα χρήματα ψάχνω.... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση