MarLog Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 23 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κάποιες φορές, είναι πραγματική ευλογία … να μην (κανείς) ξέρει κιθάρα. Εντάξει, κάτι ξέρω από κιθάρα Να προχθές «έβγαλα» το… Ας το σταματήσω όμως εδώ γιατί θα μου πει δικαίως ο @trolley ότι πάσχω από το "σύνδρομο των κατ' επίφασην επιτευγμάτων", και δεν μου περισσεύουν τα 50ευρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 28 λεπτά πριν, MarLog είπε Να προχθές «έβγαλα» μια … Παρανυχίδα;; 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 27 λεπτά πριν, Nestoras είπε Παρανυχίδα;; Εμ τέλε ήθελε...όποιος παίζει τις γελαδάρικες αυτά παθαίνει...πρέπει να εχει και budget για mani pedi assούμε.. 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, MarLog είπε τα 50ευρα ???? Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MarLog Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 19 λεπτά πριν, Freedom είπε Εμ τέλε ήθελε...όποιος παίζει τις γελαδάρικες αυτά παθαίνει...πρέπει να εχει και budget για mani pedi assούμε.. Έχουμε γράψει πολλά χιλιόμετρα με τα γελάδια, ΦιλΩς 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, MarLog είπε Έχουμε γράψει πολλά χιλιόμετρα με τα γελάδια, ΦιλΩς Wow, wow, wow, wow... Αυτή ΕΙΝΑΙ κιθάρα και από τζάκι assούμε...οχι για το τζάκι... Οχι μαδέρι για φράχτη για να κρατάνε τα κοπάδια μέσα...μην τα εξισώνουμε όλα Mar...αMarτία δηλαδή... Επεξεργασμένο 4 Οκτωβρίου 2023 από Freedom 1 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MarLog Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 26 λεπτά πριν, trolley είπε ???? Σε προηγούμενα ποστ είχαμε θεωρήσει ότι η επίσκεψη στον ψυχίατρο κοστίζει 50 ευρώ - αυτά για να μη σε κουραζω - φιλικά ML Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MarLog Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ψάχνοντας πληροφορίες για τον νέο Δήμαρχο της Αθήνας έπεσα πάνω στο site doukasguitars.gr και μετά πάνω σε αυτήν την κούκλα Αναρωτιέμαι πως θα ακουγόταν με δυο mini humbukers Ξέρω - στα τέτοια σας Επεξεργασμένο 17 Οκτωβρίου 2023 από MarLog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να δω τις φωτό (μαύρο βλέπω μόνο). Δεν ξέρω αν οι υπόλοιποι μπορούν να τις δουν. Μήπως δηλαδή κάτι δεν πάει καλά, ή αν απλά φταίει το Tele-block που έχω βάλει. Επεξεργασμένο 17 Οκτωβρίου 2023 από fusiongtr 3 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δεν μπορώ να δω τις φωτό (μαύρο βλέπω μόνο). Δεν ξέρω αν οι υπόλοιποι μπορούν να τις δουν. Μήπως δηλαδή κάτι δεν πάει καλά, ή αν απλά φταίει το Tele-block που έχω βάλει. Δεν ειναι το Tele-block, ουτε εγω τις βλεπω και με εχει φαει η περιεργεια να δω ποια ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση