fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Nestoras είπε Ο γερό-Μητσοτάκης είσαι; Κι αυτός τέλε είχε? Ωχ αμάν αμάν. Γουρλίδικο όργανο. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Αυτό που διάβασα παραπάνω. Και η Καλλιόπη (Μπουρδάρα) με τέλε έπαιζε; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Nestoras είπε Αυτό που διάβασα παραπάνω. Και η Καλλιόπη (Μπουρδάρα) με τέλε έπαιζε; Εσύ να μη μιλάς, χρωστάς ντεμο 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Nestoras είπε Αυτό που διάβασα παραπάνω. Και η Καλλιόπη (Μπουρδάρα) με τέλε έπαιζε; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΔΕΟΚΛΙΨ ΩΡΕ??? Ακόμα ψάχνεις στολή γελαδάρη, Nes? Έλα λεεεεμεεεεεεεε... 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Freedom είπε ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΔΕΟΚΛΙΨ ΩΡΕ??? Ακόμα ψάχνεις στολή γελαδάρη, Nes? Έλα λεεεεμεεεεεεεε... Αυτή (που έχω) έχει intonated saddles και είναι σωστή. Δεν παίζει σαν τέλε. 1 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, Nestoras είπε Αυτή (που έχω) είναι σωστή. Δεν παίζει σαν τέλε. Α γειά σου. Θα έχεις τέλε, αλλά θα είναι σαν να μην έχεις ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Θα έλεγα οτι αυτό το θρεντ ανοιξε το κουτι της Πανδώρας, το can of worms... ...αλλά τελικά άνοιξε τον τενεκέ με τους Τελεμέδες assούμε... 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MarLog Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 19 ώρες πριν, fusiongtr είπε Σκουφά 42 3ος όροφος. -Λοιπόν γιατρέ, η τιμή είναι εξωπραγματική για το budget μου. Μου αρέσει όμως πολύ το ερυθρόλευκο με τη σκούρα ταστιέρα. Δεν με ενδιαφέρουν τα τα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά της. Ίσως μόνον το ότι το σώμα δεν είναι ash. Αν είχα τα φράγκα και ήξερα να παίζω κιθάρα θα την έπαιρνα. Τι λέτε και εσείς; - 50 Ευρώ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, MarLog είπε 1. Μου αρέσει όμως πολύ το ερυθρόλευκο 2. Αν είχα τα φράγκα και ήξερα να παίζω κιθάρα θα την έπαιρνα. Λοιπόν διαπιστώνω ότι το πρόβλημα είναι πολύπλευρο. 1. Χρειάζεσαι ψυχοθεραπεία και φάρμακα άμεσα. 2. Κάποιες φορές, είναι πραγματική ευλογία να μην έχει κανείς λεφτά και να μην ξέρει κιθάρα. Άλλα 50 ευρώ παρακαλώ. Στην επόμενη επίσκεψη, θα κάνουμε θεραπεία με κιτρινόμαυρα χρώματα. EDIT: Μέχρι τότε, θα σύστηνα πλήρη αποχή από τις σελίδες noiz, Thomann, και γενικά οποιεσδήποτε σελίδες έχουν κιθάρες, και ειδικά τελεκάστερ. Επεξεργασμένο 4 Οκτωβρίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, MarLog είπε Μου αρέσει όμως πολύ το ερυθρόλευκο με τη σκούρα ταστιέρα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση