ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Εγώ σκέφτομαι και κάτι άλλο.... έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω κάτι. Απο το Πάσχα δεν έχω ακουμπήσει πλήκτρο. Λες να μου έφυγε η έμπνευση και το ενδιαφέρον; Μήπως το να συμμετέχω εδώ στα μουσικά, είναι μια απέλπιδη προσπάθεια να σπρώξω τον εαυτό μου να ασχοληθεί με τη μουσική ενώ αυτός δε θέλει πιά; Μήπως το τραβάω απ'τα μαλλιά για να μη χαθεί τελείως; Τί λες γιατρέ; θα ζήσω; ή θα βρυκολακιάζω χωρίς αποτέλεσμα; Mother should I build a wall? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Τι να σου πω. Να, ακου εδω το κονσερτο για σολο αρκουδα να εμπνευστεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, manosx είπε κονσερτο για σολο αρκουδα - Μαέστρο βρήκα τη πρίζα να βάλω τη βύζμα να παίξει τώρα; - Ε να περιμένεις να φύγει το κόσμο να παίξει μόνη σου. 1, 2, 3, 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση