fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Ali Barout είπε με μπερδεψατε σήμερα και άνοιξα μπύρα. Άσε με κυρ Αλή μου, φαρμάκι ήπια σήμερα. Πάω να βάλω μια βότκα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Άσε με κυρ Αλή μου, φαρμάκι ήπια σήμερα. Πάω να βάλω μια βότκα. Εντάξει, δεν έγινε κάτι, απλά αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στην πορεία, ξέρουμε που θα πάει η δουλειά από Οκτώβριο (δυστυχώς) 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Εντάξει, δεν έγινε κάτι ... Έγινε, έγινε. Και να πεις ότι δεν το περίμενα ... Μπαμ έκανε το πράγμα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Έγινε, έγινε. Και να πεις ότι δεν το περίμενα ... Μπαμ έκανε το πράγμα. Σήμερα ή γενικά? Στο γενικά, εγώ όχι δεν περίμενα να κάναμε τόσες αλλαγές το καλοκαίρι για να χάνουμε με τα ίδια πρόσωπα κ τις ίδιες εμμονές με πέρσι που δεν υπήρχαν επιλογές. 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Σήμερα ή γενικά? Γενικά. Την έβλεπα την ομάδα από το καλοκαίρι. Ακόμα κι απ' τα φιλικά φαινόταν, κι ας έριχνε τριάρες. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Και να πεις ότι δεν το περίμενα ... Μπαμ έκανε το πράγμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, cigaret13 είπε 1 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Νωρις ειναι ακομα για το πρωταθλημα. Απλα ειναι παρα πολυ πιο δυσκολο αν παιζεις και Ευρωπη, δεν μπορεις να παιζεις με τους καλους σε καθε παιχνιδι γιατι θα τους καψεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, manosx είπε Νωρις ειναι ακομα για το πρωταθλημα. Προφανέστατα... Αλλά νομίζω ότι μετά την περσινή "παρένθεση" φέτος θα έχουμε την... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 10 ώρες πριν, fusiongtr είπε Άσε με κυρ Αλή μου, φαρμάκι ήπια σήμερα. Σου πήραν δώρο Τέλε; 3 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση