Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dimsonic είπε Βρε σχολιο ειναι. Ειρήσθω εν παρόδω που λεν. Κουβεντα να γίνεται. Δεν σε βαλαμε εισαγγελέα. Μεσα στην ολη του πονοψυχιά, του ξεφεύγουν και κανα δυο πενητες και αναξιοπαθουντες Όταν μιλάμε για τον Roger Waters, τον γνωστό Roger Waters με την γνωστή συμπεριφορά, αυτά τα σχόλια έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα. Εγώ φυσικά και δεν είμαι εισαγγελέας, ας ενημερώσει κάποιος και τον Waters ότι ούτε αυτός είναι, και ας του πει επίσης ότι τον βαρεθήκαμε, αυτόν και τους ομοίους του "επαγγελματίες πονόψυχους". Επεξεργασμένο 3 Οκτωβρίου 2023 από Waterfall-K 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε του ξεφεύγουν και κανα δυο πενητες Δε νομίζω οτι του ξεφεύγει κανείς. Τα έχει πεί για όλους απο παλιά. Απλώς πάντα ασχολείται με αυτούς που υπόκεινται διάφορα κακά στο ΤΩΡΑ. Όπου υπάρχουν εξελίξεις και καθημερινά θύματα, εν αντιθέσει με την Κούβα π.χ. που είναι γνωστό το καθεστώς χρόνια τώρα, αλλά δε πέφτουν βόμβες στο σήμερα. Το οποίον μπορει να πεί κανείς οτι ίσως είναι και εμπορική επιλογή, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα για άλλη φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε ας ενημερώσει κάποιος και τον Waters ότι ούτε αυτός είναι, και ας του πει επίσης ότι τον βαρεθήκαμε, αυτόν και τους ομοίους του "επαγγελματίες πονόψυχους". Μισο. Τον παιρνω τωρα. (Δηλ θα παρω τον βαρ να τον παρει δεν εχω τον αριθμό του) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε Μισο. Τον παιρνω τωρα. (Δηλ θα παρω τον βαρ να τον παρει δεν εχω τον αριθμό του) Πες του ότι Εγώ, ο Waterfall-K το είπε. Θα καταλάβει.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Πες του ότι Εγώ, ο Waterfall-K το είπε. Θα καταλάβει.... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε Μισο. Τον παιρνω τωρα. (Δηλ θα παρω τον βαρ να τον παρει δεν εχω τον αριθμό του) Αν τον πάρεις στα teams άνοιξε την κάμερα και βάλε μια ΚουφιΓια ,θα σε πάρει με καλύτερο μάτι,α κρατά και μια μολότοφ για back up,για να του την δείξεις όχι για να του την ρίξεις ενοΙτε 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Πες του ότι Στον Ρότζερ να το πεί ή στον Βαρουφ; Δε το καθάρισες.. (Γκιωνάκης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Πες του ότι Εγώ, ο Waterfall-K το είπε. Θα καταλάβει.... του το πα γώ και η εγγραφή σου ήταν επιτυχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε Αν τον πάρεις στα teams άνοιξε την κάμερα και βάλε μια ΚουφιΓια ,θα σε πάρει με καλύτερο μάτι,α κρατά και μια μολότοφ για back up,για να του την δείξεις όχι για να του την ρίξεις ενοΙτε Θα του δειξω την κουΦγια τελεκαστερ μου με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε θα παρω τον βαρ να τον παρει Τώρα σώθηκες. Εδώ αυτός δεν πήρε χαμπάρι ότι ο διαιτητής είχε δώσει οφσάιντ, και ακυρώσανε τσάμπα και βερεσέ την γκολάρα της Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα να χάσει στις καθυστερήσεις από αυτογκόλ. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση