dimsonic Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2023 Σκεφτομαι να αλλαξω τις 10ρες και να βαλω 9ρες. Αλλα δεν θα ηθελα να την σεταρω στο μανικι. Αν εβαζα κατι υβριδικο δεν θα ερχόταν στα ισια? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2023 Τόσο πολύ να μοιάζει να μην πειράξεις το truss rod, όπου σκέφτεσαι να βάλεις υβριδικές χορδές για να έχεις ίδιο τράβηγμα? Χρειάζεται να ξεβιδωσεις μανίκι για να ρυθμίσεις relief? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2023 Στο noiz δε ρωτάμε τι gauge να βάλουμε. 3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2023 Το σκεφτηκα και γω αλλα θα παει το μανικι ολο πισω 7 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Τόσο πολύ να μοιάζει να μην πειράξεις το truss rod, όπου σκέφτεσαι να βάλεις υβριδικές χορδές για να έχεις ίδιο τράβηγμα? Χρειάζεται να ξεβιδωσεις μανίκι για να ρυθμίσεις relief? Δεν θελω να βαλω κατσαβιδι. Καινουργιλα... Αν εβαζα 0.46...κατι τετοιο νομιζω θα ηταν ιδιο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, dimsonic είπε Αν εβαζα κατι υβριδικο δεν θα ερχόταν στα ισια? Όπως πχ το 010-038? Εσύ αγόρι μου, έχεις πάει το ινφλουένσιν σε άλλο επίπεδο λέμε. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2023 Μην την πατησεις Στρατο. Αποχωρα απ'το θρεντ κ γρηγορα. Οι 2 απο τους 3 συμμετεχοντες εχουν πανω απο μια τελες. Κ ο αλλος δε ξερω αν εχει αλλα ονειρευεται κατι πρασινες 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2023 9-48 θες τουλάχιστον νομίζω Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Όπως πχ το 010-038? Εσύ αγόρι μου, έχεις πάει το ινφλουένσιν σε άλλο επίπεδο λέμε. Στρατο στη στρατο 8-38 εχω.... Αλλο εκει. Για 9 λεμε. Εχω και το μπεντερ στη μεση. Στη σι. Εκείνη θα την αφησω ιδια Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Μην την πατησεις Στρατο. Αποχωρα απ'το θρεντ κ γρηγορα. Οι 2 απο τους 3 συμμετεχοντες εχουν πανω απο μια τελες. Κ ο αλλος δε ξερω αν εχει αλλα ονειρευεται κατι πρασινες Ασε που ενας εχει 2 ολοιδιες με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε Ασε που ενας εχει 2 ολοιδιες Κ θα τις ξεχωριζεις απο τις διαφορετικες χορδες δηλαδη ? 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Ασε που ενας εχει 2 ολοιδιες Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση