Nestoras Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 8 ώρες πριν, fusiongtr είπε Treble booster έχει το μαγαζί? Αν έχει, χώστο κι αυτό. Το treble booster δεν σπρώχνει ψηλές. Ίσα ίσα που ψαλιδίζει ψηλές και μπάσες. Σπρώχνει μια περιοχή στα μεσαία πιο πρίμα απο τα TS. Έχω 2. Υ.Γ. Γιατί ασχολείσαι Γιώργο μ’ έναν ήχο που τρυπάει αυτιά; 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Nestoras είπε Γιατί ασχολείσαι Γιώργο μ’ έναν ήχο που τρυπάει αυτιά; Ασχολούμουν. Τωρα έχω πιάσει αλλο.. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 Δε σε προλαβαίνουμε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, Nestoras είπε Το treble booster δεν σπρώχνει ψηλές. Ίσα ίσα που ψαλιδίζει ψηλές και μπάσες. Σπρώχνει μια περιοχή στα μεσαία πιο πρίμα απο τα TS. Έχω 2. Δεν το ήξερα. Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. 3 ώρες πριν, Nestoras είπε Υ.Γ. Γιατί ασχολείσαι Γιώργο μ’ έναν ήχο που τρυπάει αυτιά; Άκυρη ερώτηση. Δεν τα ρωτάνε αυτά σε άνθρωπο που του αρέσει ο ήχος της τελεκάστερ. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Στις 2/10/2023 στις 9:08 ΠΜ, Nestoras είπε Το treble booster δεν σπρώχνει ψηλές. Ίσα ίσα που ψαλιδίζει ψηλές και μπάσες. Σπρώχνει μια περιοχή στα μεσαία πιο πρίμα απο τα TS. Έχω 2. Υ.Γ. Γιατί ασχολείσαι Γιώργο μ’ έναν ήχο που τρυπάει αυτιά; το screaming tree της EH που έχει σπρώχνει μέχρι να ματώσουν τα αυτιά σου. Αλλά είναι 50ετίας. Δεν ξέρω τι κάνουν τα μοντέρνα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 32 λεπτά πριν, dimsonic είπε το screaming tree της EH που έχει σπρώχνει μέχρι να ματώσουν τα αυτιά σου. Αλλά είναι 50ετίας. Δεν ξέρω τι κάνουν τα μοντέρνα Αν το παίξεις σε καθαρό ενισχυτή το μόνο που καταφέρνεις είναι να προκαλείς τον γέλωτα και τη θυμηδία Είναι φτιαγμένα για ζεστούς ενισχυτές ή πάνω σε άλλο drive. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Nestoras είπε Αν το παίξεις σε καθαρό ενισχυτή το μόνο που καταφέρνεις είναι να προκαλείς τον γέλωτα και τη θυμηδία Είναι φτιαγμένα για ζεστούς ενισχυτές ή πάνω σε άλλο drive. εχω να το παίξω...απο τότε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση