σκούφοΣ Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) @fusiongtr Με τη audient κ το νέο σύστημα, όλα μου φαίνονται καλύτερα από πριν. Αυτη η (λίγη) βελτίωση που είδα στο latency είναι αρκετή για εμένα που τόσα χρόνια έπαιζα με περισσότερο, να το ξεχνάω ώρες ώρες. Ξέρω πως δεν είναι ιδανικα τα πράγματα, αλλά από τη στιγμή που εδώ δεν έχω κάτι να το συγκρίνω, το καταλαβαίνω μόνο όταν παίζω με ρηαλ θινγκ εκτός . Με χαρντγουερ σιμ καλό δεν έχω εμπειρία (αφού ο Νίκος λέει κάτι παραμύθια πως μετακομίζει κ τέτοια, για να μη με καλέσει σπίτι του ο άτιμος ) Επεξεργασμένο 1 Οκτωβρίου 2023 από vrasidas27 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2023 11 ώρες πριν, vrasidas27 είπε Με χαρντγουερ σιμ καλό δεν έχω εμπειρία (αφού ο Νίκος λέει κάτι παραμύθια πως μετακομίζει κ τέτοια, για να μη με καλέσει σπίτι του ο άτιμος ) Κανόνισε βρε ρεμάλι, και μην με προκαλείς, μήν κάνω hijack το thread και εκει που μιλάτε για neuroscience πως το λένε αυτό το κολοκύθι, σας πήξω στις φωτογραφίες απο ντουλαπια κουζινας και νεροχυτες, μέχρι και ντουσιέρες μπάνιου και δεν συμμαζεύεται... Ψευταρούλη, έ ψευταρούλη... 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις