Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, npap είπε θα "έχασαν" πάσα ιδέα οι άνθρωπαι περί της απαράμιλλου τεχνικής των βιρτουόζων των εθνικώνε που υπηρετούν πιστά σαν είδος Για την βιρτουοζιτέ δεν έχω άποψη, αλλά το παϊδάκι και το σουβλάκι θα πρέπει να τα εκτίμησαν τα μάλα 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ γιατί θυμάμαι πως ένας από το group μένει μόνιμα κάπου στην Κυψέλη; Επεξεργασμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 από bouzoukleri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, npap είπε μπα στον φίλο μου τον Τατασόπουλο και την (εκπληκτική κιθαρίστρια παρεμπιπτόντως) Αθηνά Λαμπίρη τους πήγανε, να ακούσουν ρεμπέτικο σε jazzβερσιον εκτελέσεις ... θα "έχασαν" πάσα ιδέα οι άνθρωπαι περί της απαράμιλλου τεχνικής των βιρτουόζων των εθνικώνε που υπηρετούν πιστά σαν είδος... Ωρε φιλωΟυζ τους μαμησαν τους ανθρώπους στην πΓοιότητα το καλοκαίρι που θα πάω Τόκυο θα φροντίσω να του πάω του Ιάπωνα τα κατάλληλα αντιβιοτικά 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση