Άγιος Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2023 Θέλω να τον ξεναγήσω αυτόν τον άνθρωπο μια βραδιά μετά τη μια στα πιο τελευταία κωλάδικα της εθνικής, να πιει τζονι με κοκακόλα συνοδεία μπαγιάτικα φιστίκια, να εισπνεύσει την κάπνα, να καταλάβει τι σημαίνουν αυτά που παίζει. Φαίνεται ότι θέλει να το ζήσει αλλά είναι πολύ μακριά και ξεσπάει μέσω youtube 8 2 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2023 Eιχε ερθει Αθηνα τοτε που ειχαν ακομα τη μπαντα ολοκληρη ενεργη, θελω να πιστευω οτι τον ξεναγησαν καταλληλα 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2023 τα μελισαμεεεεε τα shhhhhhheeee-φωνηshαμε 5 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2023 Αναρωτιέμαι, αν αρχίσουμε και του στέλνουμε λινκ διαφόρων τραγουδιστών για να τον "ενθαρρύνουμε", π.χ. ζαγοραίο τα πιο αντεργκράουντ, ή τίποτα ντούμ κορ θανάση βαρσαμά, αυτό μετράει ως καλό ή κακό κάρμα; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2023 Σχετικά με το τραγούδι, υπάρχει το παρακάτω άρθρο, που το βρήκα πολύ ενδιαφέρον. https://eleftheriaonline.gr/local/politismos/item/57308-den-xanakanw-fylaki-me-ton-kapetanaki 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Ali Barout είπε Αναρωτιέμαι, αν αρχίσουμε και του στέλνουμε λινκ διαφόρων τραγουδιστών για να τον "ενθαρρύνουμε", π.χ. ζαγοραίο τα πιο αντεργκράουντ, ή τίποτα ντούμ κορ θανάση βαρσαμά, αυτό μετράει ως καλό ή κακό κάρμα; Σε κατι τετοια τον θελω, ΔΙΑΚΑΩΣ ΛΕΜΕ Mονο Κατω Νυχτα ρε! Επεξεργασμένο 28 Σεπτεμβρίου 2023 από odis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, odis13 είπε Σε κατι τετοια τον θελω, ΔΙΑΚΑΩΣ ΛΕΜΕ Ωωω ρε φίλε να χα πέτρινη καρδιά! Αυτό ΣΟΣ, πρέπει να το πει, και το τραυματίας στην αγάπη. Ίσως και το τρομαγμένος ξύπνησα τα μεσάνυχτα. Να, βλέπεις τώρα; ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Λοιπόν κυρ Αλή μου ακολουθεί ιδέα με χρήση reverse engineering : Να κάνουμε μπάντα που να παίζει/διασκευάζει παραδοσιακά ιαπωνικά τραγούδια. Αναλαμβάνεις το μικρόφωνο, Odis, Φιούζιος, Βρασίδας και όποιος άλλος, όλα τα άλλα. Εγώ θα σας μανατζάρω- τρελλέ επιτυχίε 1 4 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Εγώ θα σας μανατζάρω- Α... να πώς φαίνεται ο έμπειρος! Όταν μυριστεί ξύλο, βγάζει την ουρά απ' έξω. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, odis13 είπε Eιχε ερθει Αθηνα τοτε που ειχαν ακομα τη μπαντα ολοκληρη ενεργη, θελω να πιστευω οτι τον ξεναγησαν καταλληλα μπα στον φίλο μου τον Τατασόπουλο και την (εκπληκτική κιθαρίστρια παρεμπιπτόντως) Αθηνά Λαμπίρη τους πήγανε, να ακούσουν ρεμπέτικο σε jazzβερσιον εκτελέσεις ... θα "έχασαν" πάσα ιδέα οι άνθρωπαι περί της απαράμιλλου τεχνικής των βιρτουόζων των εθνικώνε που υπηρετούν πιστά σαν είδος... 3 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση