Ali Barout Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, manosx είπε πολυφωνια 5, monotimbrality και ενα oscillator με μονη επιλογη τη saw, γιατι θα "κανουν ενα πραγμα αλλα θα το κανουν καλα" Βαρύτονο σαξόφωνο περιγράφεις, ξεκινάει από 1,5 χιλιάρικο ο κινέζος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μου αρέσουν πολύ όλα αυτά που γράφετε για τα σύνθια, και τα παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον. Άσχετα αν δεν καταλαβαίνω τίποτα. 5 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Βαρύτονο σαξόφωνο περιγράφεις, ξεκινάει από 1,5 χιλιάρικο ο κινέζος. Πολυφωνια 5 σε σαξοφωνο; Φαντασου τι γινεται με τις χαλασμενες βαλβιδες, για αυτο μου εβαλες κινεζικο σαξοφωνο για παραδειγμα ε; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μου αρέσουν πολύ όλα αυτά που γράφετε για τα σύνθια, και τα παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον. Άσχετα αν δεν καταλαβαίνω τίποτα. Αμ, εγώ; που έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τι λένε τούτοι, και δεν καταλαβαίνω τι είναι τα προφάιλερ τα μόντελερ τα FIR αθηνών και όλα αυτά που λέτε δίπλα; 5 λεπτά πριν, manosx είπε Πολυφωνια 5 σε σαξοφωνο; Φαντασου τι γινεται με τις χαλασμενες βαλβιδες, για αυτο μου εβαλες κινεζικο σαξοφωνο για παραδειγμα ε; Όχι ρε συ. Σένιο το όργανο ρυθμισμένο λέμε! Πολυφωνία 5 ειναι άμα πατήσεις τη βούζα. (Συγγνώμη, εννοώ: "όταν τρίξει/σφυρίξει το καλάμι) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Πείτε με ρομαντικό, πείτε με ηδονιστή, αλλά, βασικά, είναι ΑΣΧΗΜΟ, οπότε δε κοιτάω παραπέρα. Τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Αμ, εγώ; που έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τι λένε τούτοι, και δεν καταλαβαίνω τι είναι τα προφάιλερ τα μόντελερ τα FIR αθηνών και όλα αυτά που λέτε δίπλα; Άσε με κυρ Αλή μου. Πάνω που άρχισα να καταλαβαίνω για το sag και τις ανορθώτριες, έρχομαι εδώ με όλη την καλή διάθεση, και διαβάζω για va, για μουλτιτιμπράλιτυ πως-το-λένε, για τα saw του καρχαρία, για vco, για fm και ραδιόφωνα, εεεεε, πόσο να αντέξω ο άνθρωπας. EDIT: Συνεχίστε όμως, σας παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον. Επεξεργασμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 από fusiongtr 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 και που να πιασουμε για operators και feeback loops..μακαρι να μη γινει δηλαδη 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 28 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μου αρέσουν πολύ όλα αυτά που γράφετε για τα σύνθια, και τα παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον. Άσχετα αν δεν καταλαβαίνω τίποτα. Τυχεράκια! Με 200 ευρώ μπορείς να πάρεις κάτι που φαίνεται ως Tele και με λίγο setup μπορεί να παίζει και αξιοπρεπώς. Εμείς με 200 ευρώ αγοράζουμε πλήκτρα χωρίς ήχο (κοντρόλερ) ή βιρτσουαλ συνθ για τον υπολογιστή. Κανονικό σύνθι που θέλουμε όμως δεν μπορούμε να πάρουμε. Ά ρε Τόμανν, δεν γίνεται να βγάλει Harley Benton Polymoog/Prophet/OBX/JP8/whatever με δυο κατοστάρικα; Και ας ακούγεται περίπου ως τέτοιο, έτσι για την χαρά του μπλιμπλικιάσματος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Jet72 είπε Εμείς με 200 ευρώ αγοράζουμε πλήκτρα χωρίς ήχο (κοντρόλερ) ή βιρτσουαλ συνθ για τον υπολογιστή. Κανονικό σύνθι που θέλουμε όμως δεν μπορούμε να πάρουμε. Μπορείς όμως μεταχειρισμένα , πχ ένα sy77 το οποίο οκ είναι παλιό με τις δυσκολίες του και τους περιορισμούς του, με τεράστιες όμως δυνατότητες σύνθεσης. Ή λιγότερο παλιά όπως ένα novation x-station ,ή με λίγο περισσότερα απο 200 ένα ultranova, και χωρίς να έχουν να ζηλέψουν τιποτα σπουδαίο απο τα καινούρια. Σιγουρα υπάρχουν κ αλλα απλα αυτα μου ηρθαν τωρα στο νου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Στάθης Π. είπε και που να πιασουμε για operators και feeback loops..μακαρι να μη γινει δηλαδη Να τα πιάσετε Στάθη μου. Χώσε Χοσέ. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση