cos_dr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Ali Barout είπε Πόσα τετραγωνικά; Ημιυπαίθριοι τακτοποιημένοι; Τιμή ζώνης; Τι απαιτήσεις έχουμε ακριβώς; Για να ξέρω... σιγά μην ξοδευτουμε με το βιολί. Θα του τη στήσουμε έξω από το ωδείο που θα το κουβαλάει και θα τον βάλουμε μέσα στο βαν να τον πάμε στο υπόγειο να βγάλουμε γούστα μαζί του. 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Τα θελετε και τα λετε, θα βασανισετε βιολιστη; Εχετε ακουσει βιολι να παιζει φαλτσα; Ποιος θα βασανισει ποιον μου λετε; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, manosx είπε Εχετε ακουσει βιολι να παιζει φαλτσα; Ποιος θα βασανισει ποιον μου λετε; Κι άμα είναι και καλό το όργανο, και στη βγάζει τη φαλτσαδούρα καμπάνα, φάτσα κάρτα, μεγεθυμένη, τεράστια, ογκώδη, μμμμμμ μούρλια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Μωρε βιολι εχω. Ρηαλ. Οχι τρα βιεστι. Βιολιστης μας λειπει με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Βιο-ληστης σας κανει? 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, manosx είπε Τα θελετε και τα λετε, θα βασανισετε βιολιστη; Εχετε ακουσει βιολι να παιζει φαλτσα; Ποιος θα βασανισει ποιον μου λετε; Και φαλτσος να είναι, όταν τελειώσουμε μαζί του θα έχει γίνει βιρτουοζος. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, dimsonic είπε Φιλε οταν πρωτοερχεσαι σε μια κοινοτητα δεν σηκώνεις τα μανικια σου με το καλημερα. Δεν σε εβρισε κανενας. Αν δεν σ αρεσει εδω...δεν υπαρχει λογος Dim, εντάξει, το παλικάρι προφανώς κάτι παρεξήγησε. Φαντάζομαι είναι και ο τύπος του τέτοιος, και ειδικά στον γραπτό λόγο, δεν θέλει και πολύ να γίνει παρεξήγηση. Στο κάτω κάτω δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους. Δεν πειράζει. Και μόνο για τα καινούρια παρατσούκλια που μου έδωσε (hater και γρατζουνιάρης) αξίζει τον κόπο. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Dim, εντάξει, το παλικάρι προφανώς κάτι παρεξήγησε. Φαντάζομαι είναι και ο τύπος του τέτοιος, και ειδικά στον γραπτό λόγο, δεν θέλει και πολύ να γίνει παρεξήγηση. Στο κάτω κάτω δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους. Δεν πειράζει. Και μόνο για τα καινούρια παρατσούκλια που μου έδωσε (hater και γρατζουνιάρης) αξίζει τον κόπο. Η παρεξηγηση αντε να κρατησει ενα ποστ. Εδω φαγαμε το γρύλο στη μούρη 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε Η παρεξηγηση αντε να κρατησει ενα ποστ. Εδω φαγαμε το γρύλο στη μούρη Εσύ πατάς σε δυο ταμπλώ. Είσαι και γρατζουνιάρης, είσαι και μπλιμπλικάς δηλαδή. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Να αφήσετε τους πληκτρομπλιμπλικαδες να πληκτρομπλιμπλικιζουν. Αμα π.χ. πεταμε άκυρα ή παραδοξολογιες για τον εξοπλισμό, τα όργανα, το software και τη χρήση του, ιδιαίτερα το software που είναι μέρος του εξοπλισμού όλων πλέον, και οι γρατζουνιαρηδες με τέτοια εφέ γράφουν software, μπορεί να ξενερώνει ο άλλος, εκνευρίζεται και βγάζει χολή Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση