Vangelis Mertzanis Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, fusiongtr είπε Είμαι hater? Και επτάξυπνος? Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. Δν απορω μαλιστα που μπηκες και ειδες και το προφιλ μου ενω εισαι μονο κιθαριστας. Ξυνεσαι στην γκλιτσα του τσοπανη αν μη τι αλλο, για να μην πω και για την κατσικα του γειτονα..... Συρε να σαρκαστεις κανεναν γρατζουνιαρη του ειδους σου, που μου εμαθες και τους ινφουεντζα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Vangelis Mertzanis είπε Δν απορω μαλιστα που μπηκες και ειδες και το προφιλ μου ενω εισαι μονο κιθαριστας. Ξυνεσαι στην γκλιτσα του τσοπανη αν μη τι αλλο, για να μην πω και για την κατσικα του γειτονα..... Συρε να σαρκαστεις κανεναν γρατζουνιαρη του ειδους σου, που μου εμαθες και τους ινφουεντζα Βρε παλικάρι μου δεν θυμάμαι να είδα το προφίλ σου, σήμερα σίγουρα δεν το είδα πάντως. Αλλά από εκεί και πέρα τι είναι τα προφίλ όλων μας? Κανένα άβατο? Κι επειδή παίζω κιθάρα τι σημαίνει αυτό? Ότι δεν θα μπω στο προφίλ πχ του cos_dr? Μήπως θεωρείς ότι όταν κάποιος παίζει κιθάρα δεν τον ενδιαφέρουν τα άλλα όργανα? Εσύ όπου βλέπεις δηλαδή κιθάρες, μπάσα, κλπ, φεύγεις? Δεν σε ενδιαφέρουν? Μπορεί να ξύνομαι και σε γκλίτσες, τι σημασία έχει αυτό? Οι γρατζουνιάρηδες ποιοι είναι? Και μάλιστα του είδους μου? Τους ινφλουέντζα δηλαδή μόνο εσύ τους ξέρεις? Μήπως είναι ιλουμινάτι σαν τον cos_dr? Γιατί να συρθώ? Δόξα τω θεώ ακόμα περπατάω. Θα ήθελα όμως να μάθω, εσύ που τα γράφεις αυτά χωρίς να έχει μεσολαβήσει τίποτα, χωρίς να σε ξέρω και χωρίς να με ξέρεις, αισθάνεσαι καλά? Καταφέρνεις κάτι? Αισθάνεσαι ικανοποιημένος? Αν ναι, γιατί? Τι θεωρείς ότι έχεις καταφέρει? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vangelis Mertzanis Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, fusiongtr είπε Βρε παλικάρι μου δεν θυμάμαι να είδα το προφίλ σου, σήμερα σίγουρα δεν το είδα πάντως. Αλλά από εκεί και πέρα τι είναι τα προφίλ όλων μας? Κανένα άβατο? Κι επειδή παίζω κιθάρα τι σημαίνει αυτό? Ότι δεν θα μπω στο προφίλ πχ του cos_dr? Μήπως θεωρείς ότι όταν κάποιος παίζει κιθάρα δεν τον ενδιαφέρουν τα άλλα όργανα? Εσύ όπου βλέπεις δηλαδή κιθάρες, μπάσα, κλπ, φεύγεις? Δεν σε ενδιαφέρουν? Μπορεί να ξύνομαι και σε γκλίτσες, τι σημασία έχει αυτό? Οι γρατζουνιάρηδες ποιοι είναι? Και μάλιστα του είδους μου? Τους ινφλουέντζα δηλαδή μόνο εσύ τους ξέρεις? Μήπως είναι ιλουμινάτι σαν τον cos_dr? Γιατί να συρθώ? Δόξα τω θεώ ακόμα περπατάω. Θα ήθελα όμως να μάθω, εσύ που τα γράφεις αυτά χωρίς να έχει μεσολαβήσει τίποτα, χωρίς να σε ξέρω και χωρίς να με ξέρεις, αισθάνεσαι καλά? Καταφέρνεις κάτι? Αισθάνεσαι ικανοποιημένος? Αν ναι, γιατί? Τι θεωρείς ότι έχεις καταφέρει? ου απαντησα ηδη 2 φορες, αλλα αγρον αγοραζεις. 3 φορα δεν υπαρχει οσο κι αν χτυπιεσαι να προβαλεις την μιρλα σου. 13 ώρες πριν, cos_dr είπε σας θυμίζει κάτι το λογότυπο της εταιρείας? ............. 13 ώρες πριν, cos_dr είπε σας θυμίζει κάτι το λογότυπο της εταιρείας? ............. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Φιλε οταν πρωτοερχεσαι σε μια κοινοτητα δεν σηκώνεις τα μανικια σου με το καλημερα. Δεν σε εβρισε κανενας. Αν δεν σ αρεσει εδω...δεν υπαρχει λογος 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Ρε παιδιά. Είμαστε πληκτρομπλιμπλικαδες. Αφήστε μας στις GAIES μας και τα MONTAGE μας και τα MASSIVE X μας. Οι κιθαρίστες πάρτε ένα ΑΡΜΌΝΙΟ να γρατζουνατε τις tele σας πάνω στα single finger ακομπανιαμεντα του Χαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Ρε δεν πα να γ@μ#θ€/τε και οι κιθαριστες και οι πληκτραδες, κανα ΝΤΡΑΜΜΕΡ να τον δεσουμε φυλακισμενο στο υπογειο θα βρουμε; Γαμ@ τα midi καραγκιοζιλικια μου γαμ@ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, manosx είπε Ρε δεν πα να γ@μ#θ€/τε και οι κιθαριστες και οι πληκτραδες, κανα ΝΤΡΑΜΜΕΡ να τον δεσουμε φυλακισμενο στο υπογειο θα βρουμε; Γαμ@ τα midi καραγκιοζιλικια μου γαμ@ Ντράμερ? Γιατί ντράμερ και όχι βιολιστή π.χ.? Έναν που παίζει κλασικό βιολί και είναι από ωδείο να βασανίσουμε........ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, cos_dr είπε Ντράμερ? Γιατί ντράμερ και όχι βιολιστή π.χ.? Έναν που παίζει κλασικό βιολί και είναι από ωδείο να βασανίσουμε........ Βαζω τη στεγη. Βαζετε το βιολιστή? 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε Βαζω τη στεγη. Πόσα τετραγωνικά; Ημιυπαίθριοι τακτοποιημένοι; Τιμή ζώνης; 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Βαζετε το βιολιστή? Τι απαιτήσεις έχουμε ακριβώς; Για να ξέρω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση