cos_dr Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε @cos_dr Ποιο V-Synth έχεις από τα τρία? Το πρώτο. Και με το os v2 Αλλα καμία φορά το γυρίζω σε 1 γιατί μου αρέσουν και τα πρώτα presets. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, cos_dr είπε Το πρώτο. Και με το os v2 Αλλα καμία φορά το γυρίζω σε 1 γιατί μου αρέσουν και τα πρώτα presets. Πως το γυρίζεις στο 1? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Πως το γυρίζεις στο 1? ρίχνεις το OS δεν είναι τίποτα. Έχω το αρχείο μεσα στην SD card που έχω και πατάω αν θυμάμαι καλά όπως το ανοίξω ταυτόχρονα MODE και patch 8 και το ρίχνει, δεν παίρνει ώρα, αμέσως το κάνει. Το έχω σημειωμένο το πως το κάνω Ακυρο, άλλη συντόμευση είναι αυτή Τώρα το είδα. Το ανοίγω πατώντας ταυτόχρονα το 1 από την row με τα patches και μετά πατάς το δυο και σε κάνει prompt στο αποθηκευτικό μέσο, διαλέγεις τα αρχεια και προχωράς. Άμα το χρειάζεσαι να στα στείλω. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε ρίχνεις το OS δεν είναι τίποτα. Έχω το αρχείο μεσα στην SD card που έχω και πατάω αν θυμάμαι καλά όπως το ανοίξω ταυτόχρονα MODE και patch 8 και το ρίχνει, δεν παίρνει ώρα, αμέσως το κάνει. Το έχω σημειωμένο το πως το κάνω Μάιστα. Κανονικά θα έπρεπε στο νέο OS να υπάρχουν και τα παλιά/πρώτα presets, περίεργο μου ακούγεται. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Μάιστα. Κανονικά θα έπρεπε στο νέο OS να υπάρχουν και τα παλιά/πρώτα presets, περίεργο μου ακούγεται. Όχι, είναι τελείως αλλαγμένη η λίστα, δεν χωράνε να τα έχεις και τα δυο μαζί και δεν είναι συμβατοί οι ήχοι της 2 με την ένα γιατί είναι άλλη η ROM ούτως η άλλως. Απλά είχαν βγάλει την πρώτη, μετά την ενάμισι και στη δυο τα άλλαξαν όλα και άφησαν τους ήχους της εναμισι. Το ξέρω καλά το V-Synth, το είχα μελετήσει στα πάντα από τη μέρα που βγήκε και το παρακολουθούσα πριν το αγοράσω. Όταν το αγόρασα (τα έχω γράψει κι όλας και έχω κάνει και παρουσιάσεις εδώ στο noiz και έχω γράψει και τραγούδια ειδικά με αυτό για αυτό) το ήξερα τόσο καλά σαν να το είχα χρόνια. Είχα μεγάλο κόλλημα μαζί του. Και ακόμα το έχω. Και μόνο που το βλέπω τη βρίσκω. Με όλα μπορείς να τα κάνεις όλα. Αυτά τα δυο από κάτω τα κάνεις μόνο με το V-Synth ιδιαίτερα real time όπως τα κάνω. Θα μου επιτρέψεις να τα υπενθυμίσω, να υπενθυμίσω τι δεν μπορεί να κάνει κανένα hardware και software synth, ιδιαίτερα με την αμεσότητα του V-Synth. Είναι τα πιο απλά αλλά ουσιαστικά παραδείγματα. Τι μπορεί να γίνει με ένα vocal sample και ένα sample από το στόμα μου με analogue modelling τεχνικές Δείτε με. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Και ας μείνουμε στο GAIA 2 Συγνώμη, το αγαπάω το αγαπάω, το αγαπάω. Πάρτε μου και το Komplete S MK3 και φεύγω, αντε γεια. χ αχ;χαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, cos_dr είπε Τι μπορεί να γίνει με ένα vocal sample και ένα sample από το στόμα μου με analogue modelling τεχνικές Ωραίο το Cyklotronik. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Κανονικά θα έπρεπε στο νέο OS να υπάρχουν και τα παλιά/πρώτα presets Δεν υπάρχει κανονικά. Βλέπε για παράδειγμα Fantom-X vs Fantom-G ειδικά στις αρχικές εκδόσεις. 13 λεπτά πριν, cos_dr είπε Απλά είχαν βγάλει την πρώτη, μετά την ενάμισι και στη δυο τα άλλαξαν όλα και άφησαν τους ήχους της εναμισι. +1 12 λεπτά πριν, cos_dr είπε Όχι, είναι τελείως αλλαγμένη η λίστα, δεν χωράνε να τα έχεις και τα δυο μαζί και δεν είναι συμβατοί οι ήχοι της 2 με την ένα +1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Δεν υπάρχει κανονικά. Βλέπε για παράδειγμα Fantom-X vs Fantom-G ειδικά στις αρχικές εκδόσεις. Δεν ξέρω τι παίζει με τα Roland, μάλλον είναι νορμάλ για αυτά όταν κάνουν update στο OS να αλλάζουν και τα presets. Δεν θυμάμαι να το έχω δει αυτό να συμβαίνει σε synths από άλλες εταιρείες. Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Δεν ξέρω τι παίζει με τα Roland, μάλλον είναι νορμάλ για αυτά όταν κάνουν update στο OS να αλλάζουν και τα presets. Δεν θυμάμαι να το έχω δει αυτό να συμβαίνει σε synths από άλλες εταιρείες. Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία. Δεν παίζει πάντα. Αλλά σε κάποια μηχανήματα έχει παίξει και ήταν σοβαρό θέμα. Αλλά πέρα βρέχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Δεν υπάρχει κανονικά. Βλέπε για παράδειγμα Fantom-X vs Fantom-G ειδικά στις αρχικές εκδόσεις. +1 +1 Εγω νομίζω πως το V-Synth φτιάχτηκε για εμένα και το σύμπαν συνωμοτησε για να σμιξουμε για πάντα. Δεν θα ξεχάσω τη μέρα που είχα πάρει το περιοδικό στο εξοχικό με το CD με τα DEMO και το διάβαζα το άρθρο και με ιντριγκαρε το concept και βαζω να ακούσω τα demo που ήταν κατά τη γνώμη μου πολύ έξυπνα δομημένα για να αναδείξουν το πάντρεμα των δυνατοτήτων και τα έχασα. Δεν είχα ξαναακουσει κάτι ανάλογο και είχα ακούσει πολλά τότε, δεν ήμουν άσχετος και τα έχασα και κατάλαβα πως φτιάχτηκε για εμένα. Αλλα τα έχω ξαναπεί αυτα. Όλα καλά. Ψυχραιμία Ας μείνουμε στο Gaia. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση