Προς το περιεχόμενο

Roland GAIA 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

19 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Αποφάσισα τα 3 επόμενα κομμάτια μου ?να βγουν αποκλειστικά με patches του V-Synth από τη συλλογή μου για να αναδείξω έστω και ετεροχρονισμένα και αποκλειστικά και μόνο στο forum μας τις αρετές αυτού του οργάνου? επιλέγοντας patches που θεωρώ πως είναι challenging ακόμα και για τα σύγχρονα θηρία όπως το Gaia και το Hydrasynth με εμφαση στα pads και στα complex sound & effects.

Έυγε κώστα.Κανε αυτό που περιμένουμε να κάνεις,πιστεύω θα μάς δώσεις πάλι κάτι καλό.

• Ευχαριστώ 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

34 λεπτά πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε

Το V-Synth είναι το καλύτερο synthesizer που έχει φτιάξει η Roland

αυτο ειναι που λες ειναι υποκειμενικο, εμενα δεν με βολεψε ποτε το v-synth σε live, παντα ημουν φαν των JV1080 engines και XP series. δεν λεω οτι δεν ητανε καλο αλλα απλως δεν με βολεψε σε live setup, ασε που μου ακουγεται πολυ 2000s...

υποψιν οτι συνεχιζω να χρησιμοποιω Roland σε live gigs το τελευταιο Fantom 06... το gaia2 πχ μου ειναι αχρηστο για τη μουσικη που παιζω....

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

20 λεπτά πριν, MGs είπε

Δεξια στην στήλη του θρέντ εκεί που λέει "εικόνες" εχει τον sylvester να κοιτάει ενα emoji που κουνάει το χέρι του πάνω κάτω,κάτι κουμπάκια απο ένα αρμόνιο απο κάτω και μια αισθησιακή βιντεοταινία σε κασσέτα ακριβώς δίπλα.

Οι 3 απ'τις 4 εικόνες είναι ανεβασμένες από μένα. Η βιντεοκασέτα δεν ξέρω από ποιον. 

Τα "κουμπάκια από ένα αρμόνιο" είναι τα κουμπάκια ενός Yamaha DX21, το οποίο έχει τόση σχέση με αρμόνιο όση και ένα Casiotone με το Fairlight CMI.?

image.png.27ec8a31fb275758f975da2cdf2e70d8.png

Επεξεργασμένο από Waterfall-K
  • Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

2 λεπτά πριν, stavros_d80 είπε

αυτο ειναι που λες ειναι υποκειμενικο, εμενα δεν με βολεψε ποτε το v-synth σε live, παντα ημουν φαν των JV1080 engines και XP series. δεν λεω οτι δεν ητανε καλο αλλα απλως δεν με βολεψε σε live setup, ασε που μου ακουγεται πολυ 2000s...

υποψιν οτι συνεχιζω να χρησιμοποιω Roland σε live gigs το τελευταιο Fantom 06... το gaia2 πχ μου ειναι αχρηστο για τη μουσικη που παιζω....

συμφωνώ με τον Σταύρο για το live σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο.

Το V-Synth δεν θα σταθεί σε live το ίδιο με τα άλλα.

Το V-Synth είναι για σχεδιασμό ήχων και για fun στο σπίτι

Για στούντιο και σοβαρή δουλειά άργησε γιατί το έφαγε πριν καν κυκλοφορήσει, το Software

Μπορεί να κάνει τα πάντα, είναι φοβερό αλλά λόγω των αναγκών της πραγματικότητας............. δεν κάμει.?

7 λεπτά πριν, MGs είπε

Έυγε κώστα.Κανε αυτό που περιμένουμε να κάνεις,πιστεύω θα μάς δώσεις πάλι κάτι καλό.

σας ευχαριστώ που πιστεύετε σε εμένα και πιστεύω και εγώ στον εαυτό μου αλλά τον χρόνο και την ηρεμία να βρω και θα τα κάμω?. Η θέληση είναι το πρώτο βήμα τουλάχιστο?

• Like 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

ex-Πάνος Χελιδόνης
28 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Το V-Synth δεν θα σταθεί σε live το ίδιο με τα άλλα.

Το V-Synth είναι για σχεδιασμό ήχων και για fun στο σπίτι

Εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι τα τελευταία 20 χρόνια είναι ένα απο τα βασικά πλήκτρα στο live setup του Richard Barbieri κι αυτό ακριβώς επειδή εκεί μέσα έχει φτιάξει όλους τους ήχους των Porcupine Tree, οπότε το παίρνει παντού και πάντα και καθάρισε..

3 λεπτά πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε

Εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι τα τελευταία 20 χρόνια είναι ένα απο τα βασικά πλήκτρα στο live setup του Richard Barbieri κι αυτό ακριβώς επειδή εκεί μέσα έχει φτιάξει όλους τους ήχους των Porcupine Tree, οπότε το παίρνει παντού και πάντα και καθάρισε..

Γιατί ασχολήθηκε, όπως ο cos_dr

Οι άλλοι δεν μπαίνουν στον κόπο, παίρνουν τα άλλα και καθαρίζουν?

Πόσοι έχουν τη θέληση του Barbieri και του cos_dr?

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

48 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

όση και ένα Casiotone με το Fairlight CMI.

Kαι αυτά αρμόνια.Εσείς μας λέτε τις κιθάρες μαδέρια με χορδές.Αρμόνια λοιπόν όλα και απο εμας.

• Χαχα 2

1 λεπτό πριν, MGs είπε

Εσείς μας λέτε...

Μην γενικεύεις φίλος. Δεν μιλάμε όλοι για "μαδέρια με χορδές", κάποιοι από εμάς αυτά τα  "μαδέρια με χορδές" τα λέμε κιθάρες. Έχουμε τακτ, η φυλή των πληκτράδων διακρίνεται για την ευγένεια της...?

• Like 1
  • Συμφωνώ 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

ex-Πάνος Χελιδόνης

Παιδιά, να παίξουμε ένα 5 επι 5 καμιά μέρα.. πλήκτρα βέρσους κιθάρες και διαιτητή να βάλουμε κανα ντραγουδιστή και επόπτες έναν μπασίστα κι έναν ντράμερ.

Τι πεντε επι πεντε λες, να μας τρελανεις θες;

Αμα μαζευτουμε να παιξουμε 5x5, στο γηπεδο μεσα θα ναι 20 ποδια, δεκα δοντια  και καμμια 50αρια τριχες.

• Χαχα 2

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου