Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μετά το Gaia SH-01 η Roland παρουσιάζει το GAIA 2 στα €900. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2023 Όχι ρε συ, δεν είχα δει το δικό σου θρεντ και έφτιαξα νέο. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2023 Φαίνεται ωραίο! Και hands on control 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2023 Που είναι το D-BEAM? old stuff........... Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2023 To GAIA 2 , το θελω κ ας μη ξερω να παιζω κ ας μη ξερω αν ειναι "καλο" ή οχι. Πολυ ομορφο! Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε To GAIA 2 , το θελω κ ας μη ξερω να παιζω κ ας μη ξερω αν ειναι "καλο" ή οχι. Πολυ ομορφο! Καμιά φορά η αισθητική και μόνο είναι αρκετή να σε προσελκύσει και να σε κανει να ασχοληθείς 23 λεπτά πριν, cos_dr είπε Που είναι το D-BEAM? old stuff........... Ωραίο το d-beam αλλά πιστευώ δε θα το χρησιμοποιούσα ποτέ, δε με φαντάζομαι... θα μου φαινόταν λες και πάω να σκοτώσω κουνούπι 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2023 54 λεπτά πριν, Στάθης Π. είπε Καμιά φορά η αισθητική και μόνο είναι αρκετή να σε προσελκύσει και να σε κανει να ασχοληθείς Ωραίο το d-beam αλλά πιστευώ δε θα το χρησιμοποιούσα ποτέ, δε με φαντάζομαι... θα μου φαινόταν λες και πάω να σκοτώσω κουνούπι εμένα μου αρέσει, το χρησιμοποιώ, έχει πλάκα και καλό εύρος stepping και είναι πλήρως και multi-assignable (φαντάζομαι και στο GAIA) 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 OP Guru Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2023 Θα μπορούσε να έχει και άλλη μηχανή σύνθεσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2023 Similarities.. Τί μου θυμίζει.. Το Minilogue xd! Καί σε εμφανισιακό design καί σε ήχο. Χμμ.. Το πήρε κανείς να μας πεί την εμπειρία απο πρώτο χέρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2023 Με το μόνο που δεν έχει ομοιότητες είναι το original Gaia. Άσχημο design στα μάτια μου, και το χρώμα του... Ο ήχος του δεν είναι άσχημος σε κάτι demos που άκουσα, αλλά δεν μου κάνει και ιδιαίτερο κλικ ώστε να σκάσω €900. Βλέπω και κάτι 22άρες πολυφωνίες και κάτι monotimbralities και μου ανάβουν τα λαμπάκια.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση