gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Στη σπέσιαλ έγινε η αλλαγή. Είχα αρκετά hot μαγνήτες, και η αλλαγή ήταν τεράστια. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vale Rossi Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Τον Gkourmoul1 παρακολουθεί ο ΠΘ και όλο ανακοινώνει ότι η χώρα πάει μπροστά. Ο Cos_DR να τα βλέπει αυτά που όλο παραπονιέται και χαλάει αυτή την ονειρική εικόνα της χώρας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Στη σπέσιαλ έγινε η αλλαγή. Είχα αρκετά hot μαγνήτες, και η αλλαγή ήταν τεράστια. Εντάξει γούστα είναι αυτά, αλλά αυτή η "αδειανίλα" και ο άψυχος ήχος των vintage-low output μονούς μαγνήτες ποτέ δεν μου άρεσε. Με τους διπλούς αλλάζει το πράγμα, ακριβώς το αντίθετο... Επεξεργασμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 από cigaret13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Εντάξει γούστα είναι αυτά, αλλά αυτή η "αδειανίλα" και ο άψυχος ήχος των vintage-low output μονούς μαγνήτες ποτέ δεν μου άρεσε Αλλοι κάναν καριέρα πανω σ αυτούς 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε Αλλοι κάναν καριέρα πανω σ αυτούς Φαντάσου να παίζαν και με "δυνατούς μαγνήτες", διπλάσια επιτυχία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Εντάξει γούστα είναι αυτά, αλλά αυτή η "αδειανίλα" και ο άψυχος ήχος των vintage-low output μονούς μαγνήτες ποτέ δεν μου άρεσε. Με τους διπλούς αλλάζει το πράγμα, ακριβώς το αντίθετο... Μου αρέσουν διότι μου δείχνουν ότι έχουν χαρακτήρα. Ο bridge ειναι καθαρός ήχος Rory. Οι άλλοι δύο έχουν βαθύ μπάσο, γλυκά πρίμα και έντονη ατάκα. Μου ταιριάζει ήχος τους. Και από gain σηκώνουν μπόλικο, χωρίς να αγκομαχουν. 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Φαντάσου να παίζαν και με "δυνατούς μαγνήτες", διπλάσια επιτυχία.. Όσο δυναμώνει ο μαγνήτης, τόσο χάνει τον χαρακτήρα του. Φεύγει η ατάκα, το articulation, και όλα εκείνα τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει. 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Μου αρέσουν διότι μου δείχνουν ότι έχουν χαρακτήρα. Ο bridge ειναι καθαρός ήχος Rory. Οι άλλοι δύο έχουν βαθύ μπάσο, γλυκά πρίμα και έντονη ατάκα. Μου ταιριάζει ήχος τους. Και από gain σηκώνουν μπόλικο, χωρίς να αγκομαχουν. Όσο δυναμώνει ο μαγνήτης, τόσο χάνει τον χαρακτήρα του. Φεύγει η ατάκα, το articulation, και όλα εκείνα τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Ή εχεις τελεια αυτια ή ειχες καλο βαθμο στην έκθεση 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, dimsonic είπε Πειτε και μας Του ειπα ο,τι τα καθαρα τους κ τα κραντς τους μου αρεσανε πολυ Οπως επισης οι θεσεις οι αναμεσα οσο προλαβα ν'ακουσω Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε Ή εχεις τελεια αυτια ή ειχες καλο βαθμο στην έκθεση Έχω καλά αυτιά. Στην έκθεση νομιζα ότι έγραφα αριστουργήματα, και με το ζόρι έπιανα βάση... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Έχω καλά αυτιά. Στην έκθεση νομιζα ότι έγραφα αριστουργήματα, και με το ζόρι έπιανα βάση... Τότε να γράφεις έκθεση με τα αυτιά ασούμε. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση