Dimitris Blioumis Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 Ενισχυτή ηλεκτρικής κιθάρας Καλημέρα. Παίζω ηλεκτρική κιθάρα περίπου 4 χρόνια κάτοχος πλέον grade5 Ήρθε η ώρα για αντικατάσταση του ενισχυτή μου FENDER 20WATT μαζί με μία πεταλιέρα TONE LAB. To μπάζετ ανέρχεται απο 500-600. Κάποια πρόταση ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 Τι ήχους θέλεις να βγάλεις? Θες να τους βγάλεις μόνο από τον ενισχυτή ή θα χρησιμοποιηθούν και πετάλια για τον σκοπό αυτόν? Για το υπνοδωμάτιο ή για τζαμ με άλλους? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dimitris Blioumis Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 Αυτή τη στιγμή παίζω στο σαλόνι του σπιτιού και εκεί θα παραμείνω. Με ενδιαφέρει να παίζω και από τα πεταλάκια . Αυτό που με καίει ποιό πολύ είναι ο ήχος μου να είναι ποιό ποιοτικός όχι τόσο η επντασή και να μπορώ από παραμόρφωση να πηγαίνω σε καθαρό ήχο στην διάρκεια του τραγουδιού Βλέπε one Metallica . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 Τι πετάλια έχεις? Και σε τι ένταση παίζεις στο σαλόνι? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dimitris Blioumis Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Vox tone lab Πεταλιερα και την ένταση την έχω στο 3 !!! Επεξεργασμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 από Dimitris Blioumis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 Εάν αγοράσεις καλύτερο ενισχυτή (πχ έναν BOSS KATANA), θα εχεις μια μεγάλη βελτίωση στον ήχο. Ένα καλό καθαρό κανάλι θέλεις και 12ιντσο μεγάφωνο. Με 250-300 ευρώ έχεις καθαρίσει. Δεν αξίζει να δώσεις περισσότερα για να εχεις ήχους από την πεταλιέρα αυτήν, νομίζω. Πιθανόν να μη χρειάζεται καν να αγοράσεις ενισχυτή, αλλά ένα καλό αυτοενισχυόμενο ηχείο/καμπίνα όπου θα συνδές την πεταλιέρα απευθείας εκεί. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εναν καλο μικρο λαμπατο combo θες και θα εισαι μια χαρα. Η tonelab τους λατρευει φτανει να απενεργοποιησεις τα cabinet sims https://www.thomann.de/gr/bugera_v22_infinium.htm Επεξεργασμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 από Superfunk 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 Η μία που παίζεις με vox https://smart.noiz.gr/details.php?id=551122 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dimitris Blioumis Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 Υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει με τις ρυθμίσεις για το συγκεκριμένο ενισχυτή και πεταλιέρα. Έχω φάει πολλές ώρες και πολλές φορές τα μούτρα μου Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 Πρώτα ρυθμίζεις το καθαρό σήμα στον ενισχυτή. Να έχει το μπασακι του και να μη ξυρίζει. Στην πεταλιερα απενεργοποιεις προσομοιώσεις ενισχυτή, καμπίνας και μικρόφωνου (εάν υπάρχουν), και χρησιμοποιείς μόνο τα drive και τα εφέ. Δοκιμαζεις πχ τα presets που έχει, και παίζεις λίγο με το eq της περαλιερας. Θα σου πάρεις ατελείωτες ώρες μέχρι να μάθεις να ρυθμίζεις τον ήχο σου. Η αναζήτηση αυτή δεν τελειώνει ποτέ. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση