Superfunk Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, Yannis Methenitis είπε ι @Nestoras όσες κι αν πήγα, μια Les Paul με ΜΟΝΟΥΣ ΜΑΓΝΗΤΕΣ πήρα απο τον ΣΦ. Να τα λαιμε κι αΦτΑ γιατί για μια υπολιΠσισ ζουμαι. Μη νομίσει κανείς ότι είχα κιθάρα με χαΜπουκερΣ δηλαδή και λερωθεί το όνομα μου. 3 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, Superfunk είπε Να τα λαιμε κι αΦτΑ γιατί για μια υπολιΠσισ ζουμαι. Μη νομίσει κανείς ότι είχα κιθάρα με χαΜπουκερΣ δηλαδή και λερωθεί το όνομα μου. Μιαρός. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Mayday, mayday, man down. Άλλη μια απώλεια βιώσαμε αγαπητοί μου συμπολεμιστές του ινφλουένσιν κατεστημένου. Βαριά απώλεια. Αλλά .... Δεν το βάζουμε κάτω. Θα πέσουμε μέχρις εσχάτων. Όσο μας πληγώνουν, τόσο μας πωρώνουν. Καλές οι εικόνες της Παναγίας στο σπίτι Νέστορα, αλλά χρειάζεται να βοηθήσεις κι εσύ λίγο. Συν Παναγιά και χείρα κίνει. Αλλά αυτομόλησες. Δεν έχω λόγια. Ο κηφ είναι μόνο η βιτρίνα τους. Επεξεργασμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 από fusiongtr 1 3 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Καλόπαιχτη, μεγειές ρε φίλε. 1 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δεν το βάζουμε κάτω. Μαζί σου σύντροφε... 1 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Mayday, mayday, man down. Άλλη μια απώλεια βιώσαμε αγαπητοί μου συμπολεμιστές του ινφλουένσιν κατεστημένου. Βαριά απώλεια. Αλλά .... Δεν το βάζουμε κάτω. Θα πέσουμε μέχρις εσχάτων. Όσο μας πληγώνουν, τόσο μας πωρώνουν. Καλές οι εικόνες της Παναγίας στο σπίτι Νέστορα, αλλά χρειάζεται να βοηθήσεις κι εσύ λίγο. Συν Παναγιά και χείρα κίνει. Αλλά αυτομόλησες. Δεν έχω λόγια. Ο κηφ είναι μόνο η βιτρίνα τους. Παραδέχομαι το λάθος. Υπόσχομαι ότι δεν θα γίνω μέλος του influencing team. 1 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Ελα, αφου το θες να γινεις μελος, μην αντιστεκεσαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Έπεσε και το τελευταίο οχυρό... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Nestoras είπε Παραδέχομαι το λάθος. Υπόσχομαι ότι δεν θα γίνω μέλος του influencing team. Μπράβο σου. Το ξέρω ότι τώρα με τέλε, θα ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις και πιθανόν να την κρύβεις από τον κόσμο για να μην σε παρεξηγήσει. Αν όμως έχεις αξιοπρέπεια και είσαι ταπεινός με το βλέμμα χαμηλά, δεν θα μας πειράξει. Όμως λύσε μου μια απορία βρε Νέστορά μου. Εσύ ήσουν την Κυριακή το βράδυ με το κλαδευτήρι στο χέρι έξω από το σπίτι? Εσύ έκοψες το καλώδιο? Αν ομολογήσεις, θα σε συγχωρήσω. Αρκεί βέβαια να πεις ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός ασούμε. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση