cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Nestoras είπε Δεν μπορείς να σου αρέσει ο Keith και να παίζεις Stones και να μην έχεις Tele. Έξι χορδές βλέπω..... ντροπής! Καλόπαικτη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, mpamps είπε Με γεια το εργαλείο! Άμα έριχνες κι ένα ηχητικό ή/και βιντεάκι δε θα μας χάλαγε πιστεύω, να σε ακούσουμε με την εν λόγω κυρία. P.S.: Το Lazy το παίζει αυτή; Θα κάνω. Θέλω πρώτα να τη φέρω στα χέρια μου. Υ.Γ. Το lazy μόνο η Cort. Άσε που το ξέχασα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Αντε κ σε γκρετς τωρα οπως επιβαλλει το ιφλουεσινγκ το καλο. Πες τα φίλος... Και όπως έλεγα νωρίτερα στον sir (μόλις μου το ανακοίνωσε), "μισό λεπτό να βρω σύννεφο να πέσω" Ήταν πασιφανές (και είχε σχολιαστεί άλλωστε) ότι ο sir είχε υποκύψει εδώ και κάποιο καιρό στις "σειρήνες" των ινφλούενσερς. Οπότε η λογική εξέλιξη είναι ότι σύντομα θα τον δούμε και με κάτι τέτοιο... 2 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Nestoras είπε Υ.Γ. Το lazy μόνο η Cort. Άσε που το ξέχασα. Λογικο. Μονο Στοουνς απο εδω κ εμπρος. Στα αλλα ...μαυρη πετρα.. Επρεπε να το ειχαμε καταλαβει οταν ανεστησες το θρεντ για το μις γιου, πως παμε για προδοσια... 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Πες τα φίλος... Και όπως έλεγα νωρίτερα στον sir (μόλις μου το ανακοίνωσε), "μισό λεπτό να βρω σύννεφο να πέσω" Ήταν πασιφανές (και είχε σχολιαστεί άλλωστε) ότι ο sir είχε υποκύψει εδώ και κάποιο καιρό στις "σειρήνες" των ινφλούενσερς. Οπότε η λογική εξέλιξη είναι ότι σύντομα θα τον δούμε και με κάτι τέτοιο... Βλεπω μια εν δυναμει κουκλα κιθαρα, που τα χαλανε ολα οι μαγνητες κ το ανοιχτηρι κονσερβας που εχει για τρεμολο... Τουλαστιχον ειναι καλη για να την κοιτας (κ να παιζεις με 335) 4 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Καλορίζικη λοιπόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Nestoras είπε Ότι τα έλεγε τα έλεγε. Αλλά ο φίλος μου ο @Superfunk μου έθεσε ΤΟ επιχείρημα. Δεν μπορείς να σου αρέσει ο Keith και να παίζεις Stones και να μην έχεις Tele. Αυτή είναι. mini HB? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Καλορίζικη Νέστορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 τώρα θυμήθηκα ότι έχω και γω μια με μινι ΗΒ 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Επρεπε να το ειχαμε καταλαβει οταν ανεστησες το θρεντ για το μις γιου, πως παμε για προδοσια... Σατανικό... Τέτοια αλλοτρίωση από τους ινφλουένσερς; 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, dimsonic είπε mini HB? Ναι, αυτόν που είχε εξ' αρχής. Seymour Duncan. Μάλλον αυτός πρέπει να είναι: https://www.seymourduncan.com/single-product/vintage-mini-humbucker Επεξεργασμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 από Nestoras InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση