Spyros Delta Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Nestoras είπε Πολύ του βερεσέ σε κόβω. Έχεις δίκιο. Έπρεπε να τους πω, μη μου δίνετε tele του 57, strat του 69 και peavey heritage να παίζω. Έτσι εκανε ενας σωστός 17χρονος στα 80's που είχε μια teisco αλά Τζανετάκος και έναν anax ενισχυτή μεταχειρισμένα δώρο από τον παππού του. . Επεξεργασμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Superfunk είπε Ακόμα οβιΝδεο όμως δεν ανεβακεΣ. Πολύ λάδι και από τηγανητα τιποτιΣ. Άσε λοιπόν την κασελοστρατοκαστερ και ρικΣε πενιες με την πραγματική κιθάρα που επιτέλους απΟχτησες Θα γίνει και αυτό. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 Ελπίζω να μην σε επιασαν κότσο και να σου έδωσαν και απο δαύτα Nes... Απο εδώ και πέρα δεν θα "κλείνεις" στουντιο, θα "κλείνεις" γήπεδα του τένις και εσύ assούμε... Όλοι οι Τσιτσιπάδες εδώ πέρα μαζευτήκατε... 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, Freedom είπε Ελπίζω να μην σε επιασαν κότσο και να σου έδωσαν και απο δαύτα Nes... Απο εδώ και πέρα δεν θα "κλείνεις" στουντιο, θα "κλείνεις" γήπεδα του τένις και εσύ assούμε... Όλοι οι Τσιτσιπάδες εδώ πέρα μαζευτήκατε... Εγώ είμαι του Björn. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση