ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) ΜάΊ πλέζα μάι ντίιαααα... Και τώρα διαφημίσεις... Επεξεργασμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 από Freedom 5 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, Nestoras είπε Θα κάνω. Θέλω πρώτα να τη φέρω στα χέρια μου. Υ.Γ. Το lazy μόνο η Cort. Άσε που το ξέχασα. Ως τότε βαΝω ένα εγώ 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MarLog Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έπεσε και το τελευταίο οχυρό Η πόλις κατελήφθη από τους influencers Δεν ανήκω εδώ πλέον Εγώ πάω. Πάω. Επεξεργασμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 από MarLog 3 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Σιγα το οχυρό assούμε... Προψήμενος ήταν εδώ και 1038 ημέρες... Ε κάτι λογω της ημέρας, κατι τα λόγια του παπά, την έκανε την κουτουράδα... Δεν βαριέσαι, τα καρβουναδικα να είναι καλά assούμε... 2 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MarLog Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Superfunk είπε "Η ζωή είναι πολύ ΘΛΙΒΕΡΗ χωρίς Telecaster'' έλεγε ο Σωκράτης Παίζει κιθάρα ο Παπασταθόπουλος; Επεξεργασμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 από MarLog 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Freedom είπε Σιγα το οχυρό assούμε... Προψήμενος ήταν εδώ και 1038 ημέρες... Ε κάτι λογω της ημέρας, κατι τα λόγια του παπά, την έκανε την κουτουράδα... Δεν βαριέσαι, τα καρβουναδικα να είναι καλά assούμε... Για ν' αποκαταστήσω την αλήθεια. Έχουν περάσει από τα χέρια μου 5 τέλε. 68, 78, vintage 52, road worn. Όλες πουλήθηκαν. Πιστεύω αυτή (αν γλυτώσει το τζάκι) να παρεμείνει. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε Για ν' αποκαταστήσω την αλήθεια. Έχουν περάσει από τα χέρια μου 5 τέλε. Αααααααχ, αυτά τα νιάτα, δεν μαθαίνουν ποτέ... Το 6th εξαμαρτείν assούμε... Δεν βαριέσαι, λιώστην την ρημάδα μέχρι να πάει στο τζάκ..., εεεε στις αγγελές ήθελα να πώ... 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Τον @fusiongtr δεν έχω δει να σχολιάζει και ανησυχώ... Μήπως υπάρχει κάποιου είδους interference από τίποτα... ινφλουένσερς και το έχουν φιμώσει το αγόρι μας; 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Τον @fusiongtr δεν έχω δει να σχολιάζει και ανησυχώ... Μήπως υπάρχει κάποιου είδους interference από τίποτα... ινφλουένσερς και το έχουν φιμώσει το αγόρι μας; Δε ξέρω τι έχει συμβεί πάλε. Ο Φρηντομ πάντως κάνει ολόκληρο αγώνα στο θρεντ με τα γεροντια του Πόρτο Ράφτη κ εσύ Τέρρυ δεν έχεις καταλάβει τίποτε 1 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Τον @fusiongtr δεν έχω δει να σχολιάζει και ανησυχώ... Μήπως υπάρχει κάποιου είδους interference από τίποτα... ινφλουένσερς και το έχουν φιμώσει το αγόρι μας; Μπα, επαιξε καρφωτή και απο την στεναχώρια του πήρε τα βουνά ο άνθρωπος, πόσο να αντέξει πιά... Και εμένα με στεναχωρησε πολύ ο Νές... Τον είχα δεί στο κλιψ με με την διασκευή των Θιν Γρίσλι, Σιν Μπίζι, πως το λένε, αυτός ο λεπτός Λιζης assουμε, και τον καμάρωνα και αυτόν και την 30ακιλη LP του...μασίστας ο Νες, κάτσε κάτω από την μπαρα, αλλα κιθαρουλα με φουλ διπλους και σχήμα της προκοπής. Και τώρα στο επόμενο κλιψ, τον βλέπω με καομπόικο καπέλο, σπιρούνια και την Τελετσουγκράνα assούμε, κανα άχυρο και στο στόμα και ίιιιιιιχααααααααα. σαλαγατααααααα... 4 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση