Ali Barout Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, cos_dr είπε Εύγε καλέ, εύγε!!!!! Ευχαριστώ αρχηγέ! 15 λεπτά πριν, cos_dr είπε Θα πω την αμαρτία μου, η μίξη δεν μου άρεσε πολύ, είναι λίγο ¨πνιγμένη" για τα usual standard σου. Έχεις δίκιο. Εεε, θέλει από την αρχή ένα πέρασμα στις στάθμες, γιατί άλλαζα/δοκίμαζα ήχους και σε δεύτερο χρόνο από την αρχική "στατική μίξη" που κάνω συνήθως, και τελικά μου βγήκαν όλα πολύ ψηλά, ιδιαίτερα οι κιθάρες. Μπορεί δηλαδή να βαράω και το μπρικγουολ του μάστερ αλύπητα, που για μένα είναι μεγάλη απρέπεια αυτό, τις περισσότερες φορές θέλω να μην πηγαίνω στο μάστερ πάνω από -1 dBFS. Ακούγεται και άγριο άλλωστε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2023 You funky motherfunker! Πολύ ωραίο. Μπράβο. Με πέτυχες και σε φάση που ακούω Cory Wong, όχι ότι μοιαζει πολύ το συγκεκριμένο, αλλά ένα groovy vibe το έχει 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Ali Barout είπε Κυριακή ήταν χτες, έκατσα λίγο .... Δηλαδή ρε Αλή εάν καθόσουν λίγο ακόμη τι θα έγραφες, την πέμπτη; Ζηλεύω την γκρούβα, το μπάσο, όλα τα πάντα όλα!!!! Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν κι εσένα! Επεξεργασμένο 18 Σεπτεμβρίου 2023 από cigaret13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Δηλαδή ρε Αλή εάν καθόσουν λίγο ακόμη τι θα έγραφες; Αυτό δε θα το μάθουμε ποτέ όσο δε βρίσκεται μονοκατοικία απομονωμένη! Αλλά νομίζω θα έγραφα όργανα μικροφωνάτα με πολλή πίεση κάθε δεύτερη βδομάδα τα πρωινά. 5 στις 7 μέρες θα έγραφα. Τσούμπους ούτια, τρες, τρομπόνια, τρομπέτες, σαξόφωνα, ζουρνάδες, θα τα έβαζα όλα μέσα θα τα έκανα αχταρμά. Ουαί και αλίμονο στον ακροατή! 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2023 Τι τρελή γκρουβα είναι αυτή κυρ Αλή μου! Μπράβο και πάλι μπράβο! Ο ήχος της κιθάρας μου άρεσε. Τον βρήκα ταιριαστό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, mpamps είπε Τον βρήκα ταιριαστό! Ευχαριστώ μπάμπη! Κοίτα, ο ήχος κι εμένα δε με ενόχλησε. Καλός ήταν. Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν άρχισα εγώ να παίζω με αυτόν τον ήχο. Δεεεεν ειναι για μενα αυτά, θέλει κιθαρίστα κιθαρίστα, να την πασπατεύει την κιθάρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2023 Εχω τα πόδια μου πάνω στο κατάστρωμα του γιότ,φοράω ολώσομο μπλέ λευκό ριγέ μαγιό,φοράω γυαλια ηλίου και χαζεύω τον κόσμο που περνάει απο την προβλήτα με ένα μαρτίνι στο χέρι.Δουλεύει η μουσική,μπράβο. Ας βγώ τώρα απο την μπανιέρα γιατί μπορεί να θέλει να μπεί και κανένας άλλος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2023 Αλή υπέροχο!!! Πολλά μπράβο. Τρελό μπασάκι!!! Τα πνευστά από που είναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, PAL είπε Τα πνευστά από που είναι; Από το στόμα του.... μάλλον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2023 Αλή ισχύει αυτό που λέει ο Μάστερ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση