Τίτλος Κτήσης ονομάζεται.
Το Π.Π.Υ. εκδίδεται σύμφωνα με την φορολογική νομοθεσία ως παραστατικό αμοιβής φυσικών προσώπων για πώληση προϊόντων ή παροχή υπηρεσιών, που ασκείται ως ευκαιριακή και παρεπόμενη δραστηριότητα,με την προϋπόθεση ότι το εισόδημα που αποκτούν από τις συναλλαγές αυτές δεν υπερβαίνει τα10.000 € ετησίως και δεν έχουν υποχρέωση έναρξης εργασιών στη Δ.Ο.Υ. για την δραστηριότητά τους αυτή.
https://www.efka.gov.gr/el/menoy/sychnes-eroteseis/asphalisi-eisph
Είσαι τυχερός, είμαι ο άνθρωπός σου.
Είμαι μισθωτός σε εταιρία δηλωμένος 8ωρο με φουλ ένσημα, και πέρσι το Νοέμβρη έκανα έναρξη επαγγέλματος σαν συνθέτης, γιατί έπρεπε να κόβω σταθερά τιμολόγια, σχετικά μεγάλων ποσών. Ρώτα ότι θες, πλέον τα χω μάθει. Το μόνο που δεν ξέρω να σου πω, είναι ότι δεν ξέρω αν το αν είσαι μισωτός σε ιδιωτική είναι το ίδιο με το να είσαι δημόσιος υπάλληλος.
Ωστόσο σου γράφω κάποια βασικά πραγματάκια που έτσι κι αλλιώς ισχύουν γενικότερα. Φυσικά όλα αυτά
Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
δημοσιεύτηκε από PAL,
Λύση Α
Προτεινόμενο από Yannis Methenitis
4 reactions
Προς ανάρτηση
δημοσιεύτηκε από Alex Raptakis,
Λύση Β
Προτεινόμενο από Yannis Methenitis
10 reactions
Προς ανάρτηση
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε