cos_dr Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 Παιδιά είχα τα γενέθλια μου προχτές. Όποιος με αγαπάει και θέλει να μου κάνει δώρο το KONTROL να μην διστάσει Να πιάσει και τόπο που τα ΚΣΕΡΩ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, cos_dr είπε Παιδιά είχα τα γενέθλια μου προχτές. Έλα ρε ... Και μας το λες τώρα? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Ali Barout Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, Superfunk είπε Όχι ρε φιλωΟυζ τι μου λες τώρα...ΔΕΝ χρησιμοποιΑω πίτΣμπεντ ποτεΣ Εσείς μπορεί να μην το χρησιμοποιάτε, αλλά να χρησιμοποιάται αυτό μόνο του, αυτό είναι η μάστιγα. Να παίζεις πιάνο και να σου ρίχνει μόνο του βρωμερό μόριο ραστ. 2 εμ αούδιο έχουν πάει για βρούβες έτσι, το ένα το εγχείρησα κιόλας να του δώσω μια παράτα. ΝΙΣΑΦΙ. Θα γυρίσω στην παρτιτούρα και τα μανιτάρια. 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Ali Barout είπε Θα γυρίσω στα μανιτάρια. Εκεί χρειάζεται λίγο προσοχή. Μπορεί να δεις και να ακούσεις τίποτα περίεργα .... 1 λεπτό πριν, Ali Barout είπε 2 εμ αούδιο έχουν πάει για βρούβες Ε μα γι' αυτό ρωτάω. Τα άλλα τα σουησόνικ λένε τίποτα ή θα κόψουνε ρόδα μυρωμένα γρήγορα κι αυτά? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
MGs Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 36 λεπτά πριν, manosx είπε ενω τωρα το κουμπι παιζω μονο, σα πουλι Εδώ τα έβαλες ανάποδα.
Ali Barout Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Ε μα γι' αυτό ρωτάω. Τα άλλα τα σουησόνικ λένε τίποτα ή θα κόψουνε ρόδα μυρωμένα γρήγορα κι αυτά? Που να ξέρω; λε νουμερό γκανιάν κατόρζ ρούζ. Αγοράζεις, κοιτάς πώς πάει, βλαστημάς, και φτου κι απ' την αρχή. 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Που να ξέρω; λε νουμερό γκανιάν κατόρζ ρούζ. Λέω αν κάποιος ξέρει ρε παιδί μου. Πώς πάνε από αντοχή δηλαδή. Γιατί και κουμπηά έχουνε και παδζ, και άφτερτατς, και μπάνικα είναι, και συνεργάζονται και με τα daw. Τώρα από κίμπεντ δεν ξέρω βέβαια, αλλά σέμι λέει. EDIT: Ωχ ωχ ωχ, αυτουνού του χάλασε γρήγορα. Επεξεργασμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 40 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Άλλο δεν έχει, άλλο δεν χρησιμοποιώ. Το πιτσΜπεντερ είναι κουμπί; Γιατί μόνο αυτό έχει. Και κάτι αλλά που δαινκσερο τι κάνουν 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Ali Barout Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 41 λεπτά πριν, fusiongtr είπε EDIT: Ωχ ωχ ωχ, αυτουνού του χάλασε γρήγορα. Αφού έχει απάνω την άρτα και τα γιάννενα και κάνει 200 250 ευρώ, πώς να μη χαλάσει; Πάντως ο @manosx εχει δίκιο. Όταν ήμουν στο σπίτι το άλλο που είχα ηλεκτρικό πιάνο με 5πινο μίντι, δεν μου πέρναγε καν από το μυαλο οτι θέλω να πάρω κοντρόλλερ. Είχα ωραιότατο κλαβιέ και με υπερκάλυπτε (τουλάχιστον καλύτερο απο οσα μιντι κοντρολλερ έχω αγγίξει) 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Μπορεί να δεις και να ακούσεις τίποτα περίεργα .... Ναι, αλλά γλιτώνεις υπολογιστή/πρόγραμμα/κάρτα/ηχεία/μιντι κοντρόλλερ 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Ναι, αλλά γλιτώνεις υπολογιστή/πρόγραμμα/κάρτα/ηχεία/μιντι κοντρόλλερ Και παρ' όλα αυτά, την ακούς και στέρεο ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση