Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου Κάτσε εκεί που είσαι λέμε. Αφού σε βολεύει έτσι όπως είσαι τι τις θες τις αλλαγές? Δεν αγοράζεις κάποιο synth, το βάζεις κάπου δίπλα, το δοκιμάζεις και αν δεν σου αρέσει το πουλάς. Γραφείο παίρνεις πάνω στο οποίο θα στήσεις ένα κάρο πράγματα, και αν δεν σου κάτσει ξήλωμα όλα και στήσιμο πάλι απ'την αρχή. Το έχω κάνει πολλές φορές και ξέρω, είναι pain in the ass. Εν ολίγοις, κάτσε στ'αυγά σου. 1 Specs talks, Mgs walks
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου OP Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Αφού σε βολεύει έτσι όπως είσαι τι τις θες τις αλλαγές? Την έχω δει SIGALAS απόψε! sigalas.mp4 Πάραυτα θέλω να δοκιμάσω και το γραφείο του thomann, θα είναι πιο απλωτά αλλά μην την πατήσω με το mouse. To πληκτρολόγιο μπαίνει κάτω μέσα τελείως και δεν φαίνεται, αλλά κάθομαι στην καρέκλα άνετος με κλίση προς τα πίσω και τα φτάνω όλα άνετα. Και ακούω και άνετα μετά. Το μόνο που δεν είναι τόσο στιβαρό, υπάρχει μια δόνηση όταν παίζω πιο δυνατά του γραφείου που δε με ενοχλεί, αλλά του thomann θα είναι πιο στιβαρό. σίγουρα. Επεξεργασμένο 2 Αυγούστου από cos_dr Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
cos_dr Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου OP Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου Στο παρακάτω βίντεο δίδεται ένα χρήσιμο tip/hack για όσους θέλουν να προσθέσουν custom skins στα δικά τους midi templates για το MK3 Μαγκιά πραγματικά. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
cos_dr Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου OP Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 44 λεπτά πριν, sultan of string είπε δεν έχουμε S καρντιά μου Προφανώς, αφορά όσους έχουν ή θέλουν να αποκτήσουν για να το γνωρίζουν γιατί είναι κατι χρήσιμο, για να μην ψάχνονται. Τρομερό hack Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
sultan of string Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 1 minute ago, cos_dr said: Προφανώς, αφορά όσους έχουν ή θέλουν να αποκτήσουν για να το γνωρίζουν γιατί είναι κατι χρήσιμο, για να μην ψάχνονται. Τρομερό hack δεν δίνω τόσα φράγκα για κοντρολερ. Βαζω λίγα ακόμα και πάω αλλού
foxxx Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 9 λεπτά πριν, sultan of string είπε δεν δίνω τόσα φράγκα για κοντρολερ. Βαζω λίγα ακόμα και πάω αλλού Ενδιαφέρον όπως;
sultan of string Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 3 minutes ago, foxxx said: Ενδιαφέρον όπως; κάτι στην κατηγορία του modx εχω δηλώσει και άσχετος σημειωτέον
cos_dr Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου OP Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 14 λεπτά πριν, sultan of string είπε δεν δίνω τόσα φράγκα για κοντρολερ. Βαζω λίγα ακόμα και πάω αλλού Καλά, δεν είναι για εσένα προσωπικά η πληροφορία. Για έναν που το χρειάζεται και θα το πάρει συνριδητοποιημενα όμως και θα το δουλέψει και ανάλογα, είναι χρήσιμο tip. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
foxxx Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, sultan of string είπε κάτι στην κατηγορία του modx εχω δηλώσει και άσχετος σημειωτέον Ναι κάτι θυμάμαι αλλά να το ξανά σκεφτείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση