Shelter Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Να υποθέσω ξάδερφος του Σουπερφάνκιου; Εν τάξει αδελφός. Στην αδελφότητα των σατανικών τελεκαστόρων. 4 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, shelter είπε Στην αδελφότητα των σατανικών τελεκαστόρων. Γειά σου shelter κάστορα και στα Telώνια μάστορα assούμε... 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 Τελε και για modern metal... (Καλά παίζει και με ενισχυταρα... ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 Τα πάντα κάνουν. Αν και για τέτοιες καταστάσεις είναι πιο καλή αυτή, 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 Αυτή με το FR ... 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 OP Guru Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 τελευταία αποκάλυψη και αποχωρώ... δέχομαι ήδη απειλητικά μηνύματα... αν δεν ξαναγράψω ο Τέρυ ξέρει.. πήγα υπέρ της ελευθεροτυπίας... μη με κλάψετε... να μου γράψει ένα ρέκβιεμ ο Μάνος να με θυμάστε... έχετε γεια κιθαρούλες κάμποι βουνά mixούλες... 7 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, npap είπε τελευταία αποκάλυψη και αποχωρώ... Νομίζω ότι με την αποκάλυψη αυτών των απόκρυφων βιβλίων/χειρογράφων, έχεις πιάσει την ουσία του προβλήματος. Ξεσκεπάζεις τα σκοτεινά σχέδια των teleμασόνων. Πόσο τα πουλάς αυτά τα βιβλία? Έχεις εκπομπή στην τηλεόραση, που μπορώ να τα αγοράσω? Επεξεργασμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση