Guru npap Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 OP Guru Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, shelter είπε Εδω είσαι Η Κιθάρα Του Θεού | Palaiobibliopolio.gr Οταν μιλάει ο Θεός για κιθάρα εννοει τελεκαστερ. είσαι σίγουρος ε; τα πειστήρια από το αρχείο μου άλλα λεν... 1 4 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 ΕχΙ ΒΓΙ κε σε Τενοια www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, shelter είπε Οταν μιλάει ο Θεός για κιθάρα εννοει τελεκαστερ. Δεν νομίζω... Όπως βλέπεις είναι για τους... Βελζεβούλιδες 15 λεπτά πριν, npap είπε είσαι σίγουρος ε; τα πειστήρια από το αρχείο μου άλλα λεν... Πασιφανές ότι οι θεοσεβούμενοι παίζουν μόνο με LP. 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) @Terry RoscoeBeck5 Το ίδιο λέμε. Η ιστορία του ιουδαισμού και των αιρέσεων αυτού (δεν αρέσει αυτή η άποψη στους χριστιανούς) ονομάζουν Θεό μονο την παλιά κυβέρνηση. Η γραμμη του Σαμαήλ, της Λιλιθ και του Καιν αρεσκόταν ΜΟΝΟ στους τελεκαστορες. Μάλιστα η Π.Διαθηκη αναφέρει οτι όταν επανεπιχειρηθηκαν διαπραγματεύσεις για την συνένωση, ευρεθησαν βουτηγμενοι στην αμαρτια και τις τελεκαστερ. Φαίνεται οτι το Nashville και η Καλιφόρνια τότε ήταν νοτιοδυτικά του Τίγρη και του Ευφράτη. Επεξεργασμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 από shelter 4 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, shelter είπε Φαίνεται οτι το Nashville και η Καλιφόρνια τότε ήταν νοτιοδυτικά του Τίγρη και του Ευφράτη. Εγώ θα έλεγα ότι ο κατακλυσμός ήταν απλά υπερχείλιση του Μισισιπή, και η κιβωτός ήταν το πρώτο ποταμόπλοιο. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εγώ θα έλεγα ότι ο κατακλυσμός ήταν απλά υπερχείλιση του Μισισιπή, και η κιβωτός ήταν το πρώτο ποταμόπλοιο. Το γνωστό απο τα τραγουδια του J.D.Short "The Floating Delta" είναι γνωστά αυτά αναφέρονται στο βιβλίο της Γενέσεως. Μετά το High Water Every where του Charley Patton μας έλεγε για τον κατακλυσμό και φυσικά τον ευαγγελισμό για την γεννηση του Muddy Waters (ο οποίος έπαιζε με τελεκαστερ ε....). Βλέπεις που όλα είναι ένα ατέρμονο σελληνιακό μοτίβο? Επεξεργασμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 από shelter 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, shelter είπε Το γνωστό απο τα τραγουδια του J.D.Short "The Floating Delta" είναι γνωστά αυτά αναφέρονται στο βιβλίο της Γενέσεως. Γι΄αυτό οι χριστιανοί απέρριψαν την Γέννεση. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σκοταδισμός και φίμωση απο τους ΛεςΠολίτες Επεξεργασμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 από shelter 2 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, shelter είπε Σκοταδισμός και φίμωση απο τους ΛεςΠολίτες Όχι βρε, λύτρωση από τους σατανισταί ινφλουένσερς που προσπαθούν να προσηλυτίσουν τον κόσμο με τελεκάστερς. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Όχι βρε, λύτρωση από τους σατανισταί ινφλουένσερς που προσπαθούν να προσηλυτίσουν τον κόσμο με τελεκάστερς. Σε εμένα βρήκες να τα πεις αυτά??? 1 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση