ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Βασίλη, τι γνώμη έχεις για τις EXPLORER Το αυτό ερώτημα για τις V... Του αρέσουν του VV οι V? Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Freedom είπε Γύρνα το σε χαμπουργκερς ωρέ VV να τελειώνει η υπόθεση, εγώ εδω και 3-4 χρόνια ούτε για καθαρά δεν ανέχομαι τους μονούς... Ελα και εσύ στην σκοτεινή πλευρά τζάνεμ', έχουμε και κουλουράκια assούμε... Με τους χαμποργερς φρρ παντα τα βρισκαμε. Τους ξερω καλα. Αυτο το ρημαδι το σορτ σκεηλ!!!! Που θα βρω κιθαρα με σορτ σκεηλ, σετνεκ να μην εχει φρατζα κ να με βολευει? Εεεεεεεε Μονο οι Πηαρες τα εχουν αυτα γ@μwτ% Κ δεν τις λες κ φτηνες Μη μου πει κανεις για κατι αλλο απο Αμερικαν Καστομ 22, δεν ακουω 4 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Βασίλη, τι γνώμη έχεις για τις EXPLORER Πολυ βολικες κ με ουδετερο σχημα Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Πολυ βολικες κ με ουδετερο σχημα Ωστε σου αρέσουν οι ExploDer, ετσι βρε αληταρά? Το γράφω και αυτό στο τεφτέρι μου assούμε... Εχω πολλή δουλεια να κάνω με σένα... 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Αυτο το ρημαδι το σορτ σκεηλ!!!! Που θα βρω κιθαρα με σορτ σκεηλ, σετνεκ να μην εχει φρατζα κ να με βολευει? Εεεεεεεε ΨΙτ, είσαι αΤρα ή δεν είσαι άΤρα? Οι άΤρες παίζουν με 25.5" και πάνω assούμε... Γιατι το μέγεθος μετράει Βρα...never forget that assoume... 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Freedom είπε Ωστε σου αρέσουν οι ExploDer, ετσι βρε αληταρά? Το γράφω και αυτό στο τεφτέρι μου assούμε... Εχω πολλή δουλεια να κάνω με σένα... Οχι.. Μη μου πεις πως δεν επιασες το σαρκασμο, ποσο πιο πολυ δηλαδη Τα ιδια κ για τις ΒΕ 2 λεπτά πριν, Freedom είπε ΨΙτ, είσαι αΤρα ή δεν είσαι άΤρα? Οι άΤρες παίζουν με 25.5" και πάνω assούμε... Γιατι το μέγεθος μετράει Βρα...never forget that assoume... Ενταξει εχω μπασο ασουμε δε θελω αλλο 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Πολυ βολικες κ με ουδετερο σχημα Εγώ για να γελάσουμε το είπα, αλλά βλέπω ότι απαντάς... Σημειώνω κι εγώ assούμε. "11/9/2023, Βρασίδας καρφώθηκε. Φούλ κάργα μανάρα λάβ, στριμώχτ του γιου γουιθ σόρτσκειλ σετ νεκ + χαμπουργκερ + εξτρα πικλες" 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Οχι.. Μη μου πεις πως δεν επιασες το σαρκασμο, ποσο πιο πολυ δηλαδη Τα ιδια κ για τις ΒΕ Ας το πιστέψω... 8 λεπτά πριν, Freedom είπε Το αυτό ερώτημα για τις V... Του αρέσουν του VV οι V? Για τον φόνο τηρουμε σιγή ιχθυος έτσι? Βρεεε βρεεεε τι βγαίνει στην φόρα Βρα... Συνεχίζω στο δευτερο τεφτέρι και σημειώνω... 3 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Freedom είπε Ας το πιστέψω... Για τον φόνο τηρουμε σιγή ιχθυος έτσι? Βρεεε βρεεεε τι βγαίνει στην φόρα Βρα... Συνεχίζω στο δευτερο τεφτέρι και σημειώνω... Ραγου... τσεκ Διακοπτης...τσεκ Αλτανες... Τσεκ V, explorer κ αλλα τετοια ομορφα να ψαξετε αλλου κυριε 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Εγώ για να γελάσουμε το είπα, αλλά βλέπω ότι απαντάς... Σημειώνω κι εγώ assούμε. "11/9/2023, Βρασίδας καρφώθηκε. Φούλ κάργα μανάρα λάβ, στριμώχτ του γιου γουιθ σόρτσκειλ σετ νεκ + χαμπουργκερ + εξτρα πικλες" Γιωργη αφου με ξερς. Το σχημα το θελω καμπυλατο Το χρωμα... διακριτικο. Απλα στο χρωμα εγω διακριτικα θεωρω τα παρακατω... 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 Για το 3 αν θες σε βολεύω, αλλά σε χρώμα όχι. Δε βλέπω σιφόουμ γκριν σε στρατ που αν θυμάμαι καλά σου άρεσε κάποτε, σου πέρασε; Όλες οι κιθάρες σένιες είναι, για δεν παίρνεις μία και μας σκας "βρε πουλάκι μου γλυκό"; (sic, ρήση δημοτικού άρχοντα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 Βρε συ, απ' ότι βλέπω είσαι καλός. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση