σκούφοΣ Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 Έριξα ένα πρόχειρο Ροζάννα στα γρήγορα να τσαντισω τον @dimsonic με τις διασκευές κ να παίξω με την sg να γουστάρει ο @fusiongtr Δημήτρη μη μου φορτώσεις, δεν έκατσα να βγάλω το σόλο, 20 χρόνια πριν είχε γίνει αυτό τώρα απλά παίζω ο,τι θυμάμαι Φιουζιε ατιμε, όσο άβολη είναι στο δεξί για εμε τόσο πάει μόνο του το αριστερό. Γιατρέ χρειάζομαι κιθάρα μεχάμπουργκερζ επειγόντως VID_20230911_135215(1).mp4 9 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 Ωραίος Βρασίλη μου. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ωραίος Βρασίλη μου. Μαλιστα... Η κιθαρα βγηκε μονο κ μονο να βιντεοσκοπηθει για παρτυ σου κ εσυ πετας ενα σχολιο για εμε κ γι'αυτην τη κακομοιρα τιποτα... Περα απο την πλακα. Παιζοντας μια ζωη με στρατς κ σουπερστρατς (ειχα κ αλλα πραματα αλλα αυτες ηταν οι main μου) οταν πιανω στα χερια μου σετ νεκ με χαμ μπακερς νιωθω αβολα Αλλα.. το κοντο scale ειναι απιστευτο πλεονεκτημα στα σηκωματα. Σε συνδυασμο με τους διπλους νιωθω πως για ροκ γκαζατα παιξιματα κ για σηκωματα-βιμπρατα πιο μοντερνα (μοντερνα για εμενα ειναι δεκαετεια 80 ) ειναι... cheat 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 Καλα ρε φιλε ποσων χρονων το εβγαλες? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) eεικοστεσσερω- εικοσπεντε 5 λεπτά πριν, dimsonic είπε Καλα ρε φιλε ποσων χρονων το εβγαλες? eεικοστεσσερω- εικοσπεντε Οχι καλα, αλλα παρατηρω πως θεματα που ειχα βγαλει τοτε τα θυμαμαι ακομα (κ φυσικα τωρα τα παιζω καλυτερα) Ο,τι εχω βγαλει τα τελευταια 10 χρονια ξεχνιεται σ'ενα μηνα Επεξεργασμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 από vrasidas27 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 Old dog new tricks 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 semi old dog, new guitar makes tricks sound better 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 Γύρνα το σε χαμπουργκερς ωρέ VV να τελειώνει η υπόθεση, εγώ εδω και 3-4 χρόνια ούτε για καθαρά δεν ανέχομαι τους μονούς... Ελα και εσύ στην σκοτεινή πλευρά τζάνεμ', έχουμε και κουλουράκια assούμε... 1 3 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 Το παίξιμο καλό, αλλά ο τίτλος επικός 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 Βασίλη, τι γνώμη έχεις για τις EXPLORER 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση