Προς το περιεχόμενο

Πωλείται το σπίτι/studio του Βαγγέλη Παπαθανασίου στην Αθήνα

Waterfall-K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, cos_dr είπε

Δεν έγινε έτσι, αλλά τέλος πάντων.

Tι, δεν έπαιξες τελικά Call Of Duty? Καλά, το παίρνω πίσω...?

• Λυπάμαι 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Tι, δεν έπαιξες τελικά Call Of Duty? Καλά, το παίρνω πίσω...?

Δεν έγινε έτσι, έγινε το 2015 έτσι όπως το είπα και το σπίτι πρέπει να πάει στην πολιτεία, έτσι όπως σωστά ειπώθηκε και δυστυχώς δεν είμαστε ενεργοί πολίτες. Δεν πάμε πια, τα παρατήσαμε, ούτε εγώ πάω πουθενά. Λούφαξα να καταναλώνω τα συνθεσάϊζερ και τον πολιτισμό που παράγουν οι άλλοι λαοί. Μουαχαχαχαχαχαχαχα?

Δεν μας άξιζε, μας τον έστειλαν από τον Σείριο γιατί ήταν από άλλον πλανήτη σε εμάς και η πολιτεία μας από κομπλεξισμό των πολιτικών δεν τον ετίμησε. Ετίμησε τον Λιγνάδη?

• Χαχα 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

3 ώρες πριν, cos_dr είπε

να το πιστέψεις γιατί έτσι έγινε.

Όλοι συγκινούνται με τα μνημεία μας, με τα αξιοθέατά μας, μόνο εμείς τα απαξιώνουμε δυστυχώς καμιά φορά και τα πληγώνουμε, όχι εμείς προσωπικά, αυτοί που βάζουμε στην εξουσία και έχουν μπερδέψει τις προτεραιότητες τους και είναι τόσο μακριά από τον ρόλο τους, γι αυτό δεν σέβονται και το σπίτι του Βαγγέλη. Σέβονται μόνο την ΠΑΡΤΗ τους κλάψ, λύγμ

Άντε πάλι με την εξουσία..

Είναι που οι πολίτες τα σέβονται πάρα πολύ και δεν τα βάφουνε/σπάνε/καίνε/ με την πρώτη ευκαιρία, βλέπε Προπύλαια, Πολυτεχνείο και γενικά όλο το ιστορικό κέντρο που όποτε του τη βαρέσει του καθενός το καταστρέφει.

Έχω παρακολουθήσει σε γερμανικό Πανεπιστήμιο προβολή, αναφορικά με το πως κλάπηκαν,  κυρίως μετά τη λήξη του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου,

ελληνικοί αρχαιολογικοί θησαυροί.

Και δε μιλάω για εποχές που πέθαινε ο κόσμος από την πείνα, αλλά για περήφανους κοινοτάρχες, μπουλντοζιέρηδες και ντόπιους, να πουλάνε αρχαία για μερικά χιλιάρικα.

Και όλα αυτά με στοιχεία και για τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές.

Νομίζω ότι ο Έλληνας έχει βολευτεί με το αφήγημα που όλο φταίνε οι άλλοι, η εκάστοτε εξουσία, ο Σόιμπλε, οι σιωνιστές που έχουν σκοπό ζωής να αφανίσουν την Ελλάδα και άλλα παραμύθια της Χαλιμάς.

Η εκάστοτε εξουσία είναι καθρέφτης της κοινωνίας και του λαού που την εκλέγει.

Όλα τα άλλα τα ηρωικά και πένθιμα, είναι να 'χαμε να λέγαμε..

Επεξεργασμένο από Kanimothrios
  • Συμφωνώ 1

3 λεπτά πριν, Kanimothrios είπε

Άντε πάλι με την εξουσία..

Είναι που οι πολίτες τα σέβονται πάρα πολύ και δεν τα βάφουνε/σπάνε/καίνε/ με την πρώτη ευκαιρία, βλέπε Προπύλαια, Πολυτεχνείο και γενικά όλο το ιστορικό κέντρο που όποτε του τη βαρέσει του καθενός το καταστρέφει.

Έχω παρακολουθήσει σε γερμανικό Πανεπιστήμιο προβολή, αναφορικά με το πως κλάπηκαν,  κυρίως μετά τη λήξη του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου,

ελληνικοί αρχαιολογικοί θησαυροί.

Και δε μιλάω για εποχές που πέθαινε ο κόσμος από την πείνα, αλλά για περήφανους κοινοτάρχες, μπουλντοζιέρηδες και ντόπιους, να πουλάνε αρχαία για μερικά χιλιάρικα.

Και όλα αυτά με στοιχεία και για τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές.

Νομίζω ότι ο Έλληνας έχει βολευτεί με το αφήγημα που όλο φταίνε οι άλλοι, η εκάστοτε εξουσία, ο Σόιμπλε, οι σιωνιστές που έχουν σκοπό ζωής να αφανίσουν την Ελλάδα και άλλα παραμύθια της Χαλιμάς.

Η εκάστοτε εξουσία είναι καθρέφτης της κοινωνίας και του λαού που την εκλέγει.

Όλα τα άλλα τα ηρωικά και πένθιμα, είναι να 'χαμε να λέγαμε..

Από την αδυναμία της εξουσίας να κάνει αυτά που πρέπει, από αυτή τη δύναμη που της δίνει ο λαός, προκύπτουν και αυτοί που σπάνε και καίνε και βάφουν και μάλλον τους αφήνει για να ρίξει κάπου την ανικανότητά της. Δεν πειράζει. Ας την αφήσουμε ήσυχη γιατί όντως, τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, άμα την κρίνεις την εξουσία από όπου και να είσαι θα έχεις πρόβλημα. Επειδή παντού βασιλεύει η κομματοκρατία.

Και φυσικά άμα λέμε πως για τα λάθη της εξουσίας φταίει ο λαός που την εκλέγει γιατί είναι ίδιος σαν αυτή,  όχι μόνο δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, αλλά θα την κάνουμε ακόμα πιο ασύδοτη και αδυσώπητη και μόνη λύση θα είναι η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΦΣΗ. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα? Μιαχαχαχαχαχαχα

Δώστε το σπίτι του Βαγγέλη στο λαό και εκμεταλλευτείτε την μεγάλη του κληρονομιά που μας άφησε απλόχερα μπρέι! ? 9 ψωροεκατομμύρια, δυο τρεις μίζες είναι. Σταγόνα στον ωκεανό των φωτογραφικών διαγωνισμών και των απευθείας υπερτιμολογημένων αναθέσεων. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ?

Σκέφτομαι εδώ και ώρες να κάνω ένα πείραμα. Να ανεβάσω ένα νέο κι αμιγώς πολιτικό θρεντ και να δω την εξέλιξη του. Άραγε θα καταλήξουμε να μιλάμε για τον Παπαθανασίου?...?

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• Moderator

Τελικά βρε @Waterfall-K, εσύ που τα ξέρεις... Τον Παπαθανασίου ποιος ή ποιοι τον κληρονόμησαν; Αυτό το σπίτι ποιος το πουλάει;

all this has happened before and will happen again

2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Τελικά βρε @Waterfall-K, εσύ που τα ξέρεις... Τον Παπαθανασίου ποιος ή ποιοι τον κληρονόμησαν; Αυτό το σπίτι ποιος το πουλάει;

Αυτό το σπίτι δεν είμαι σίγουρος αν όντως ανήκε στον Παπ. ή το είχε για δεκαετίες νοικιασμένο. Θέλω να πιστεύω ότι του ανήκε. Το ότι δεν αναφέρουν στο site της Barnes International ούτε λέξη γι αυτόν είναι πραγματικά περίεργο, μια και η αναφορά στο όνομα του λογικά θα ανέβαζε την τιμή πώλησης κατά πολύ.?

Για τα κληρονομικά τώρα, είναι στα δικαστήρια οι πιο κοντινοί συγγενείς του και η σύντροφος του Λώρα Μεταξά. Δεν ήταν παντρεμένοι, δεν είχαν καν κάποιο σύμφωνο συμβίωσης. Είναι πολύ μπερδεμένη η κατάσταση...

Specs talks, M🐮🐮gs walks

6 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

εγώ το πουλάω και δεν θέλω να διαρρεύσει. Η οικονομική και περιουσιακή μου κατάσταση είναι προσωπικό δεδομένο και δεν σας δίνω τη συναίνεσή μου να το δημοσιεύσετε και ας είμαι διάσημο δημόσιο πρόσωπο.

Όλο χαζομάρες λέω. Πάω για ύπνο. Κουράστηκα. χαχαχαχαχαχχααχ?

• Μπερδεύτηκα 1

18 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Σκέφτομαι εδώ και ώρες να κάνω ένα πείραμα. Να ανεβάσω ένα νέο κι αμιγώς πολιτικό θρεντ και να δω την εξέλιξη του. Άραγε θα καταλήξουμε να μιλάμε για τον Παπαθανασίου?...?

Όχι βέβαια.

Από την 2η σελίδα θα πάει η κουβέντα στις τελεκάστερ.

• Χαχα 2

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

• Moderator
3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Αυτό το σπίτι δεν είμαι σίγουρος αν όντως ανήκε στον Παπ. ή το είχε για δεκαετίες νοικιασμένο.

Έχω την εντύπωση- αλλά θα το τσεκάρω από την "πηγή" μου- ότι είχε και ένα σπίτι κάπου στα νότια προάστια.

all this has happened before and will happen again

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου