dimsonic Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εγώ θα μείνω στον τίτλο του νήματος ... καπως έτσι αισθάνθηκα και γω βλέποντας χτες τον Μπεάτο. Νευρίασα. Δεν ξέρεις πόσα κουρντίσματα, σπασμένες χορδές και στραμπουλήγματα δαχτύλων πέρασα.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε καπως έτσι αισθάνθηκα και γω βλέποντας χτες τον Μπεάτο. Νευρίασα. Δεν ξέρεις πόσα κουρντίσματα, σπασμένες χορδές και στραμπουλήγματα δαχτύλων πέρασα.... Γιατί νευρίασες? Δεν το καταλαβαίνω. Έψαχνες τα συγκεκριμένα ακκόρντα? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εγώ θα μείνω στον τίτλο του νήματος ... Έχει δύο εβδομάδες να ανεβάσει νέο βίντεο ο Πρόεδρος, επί τη ευκαιρία. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εγώ θα μείνω στον τίτλο του νήματος ... Όχι ρε φίλος, με πρόλαβες. Σκεφτόμουν να το ποστάρω απ'την πρώτη φορά που είδα το θρεντ, αλλά το ανέβαλα. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, trolley είπε Έχει δύο εβδομάδες να ανεβάσει νέο βίντεο ο Πρόεδρος, επί τη ευκαιρία. Άσε με ρε Πάνο, ερχόταν στην εταιρεία που δούλευα και έφερνε το βιβλίο του να το πουλήσει. Πούλαγε και "εκδούλευση" στα αφεντικά (ιδιοκτήτες) και του έδιναν χρήματα. Αυτό σε τακτά χρονικά διαστήματα. Είχε γεμίσει ο τόπος με τα βιβλία του εκεί. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Γιατί νευρίασες? Δεν το καταλαβαίνω. Έψαχνες τα συγκεκριμένα ακκόρντα? ναι παράξενο σου φαίνεται. 20 χρονών ήμουν. Και που είχα αγοράσει το δίσκο ήταν...κάτι Επεξεργασμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 από dimsonic με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, dimsonic είπε 20 χρονών ήμουν. Και που είχα αγοράσει το δίσκο ήταν...κάτι Σύμφωνοι, αλλά γιατί να νευριάσεις τόσο πολύ? Τα άλλα όλα που σε ενδιέφεραν δηλαδή τα "είχες"? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, dimsonic είπε με pampers το χόρευες? Κάπου 5η δημοτικόυ (89) αρχίζαμε να πηγαίνουμε σε πάρτυ μεγαλύτερων. Που χόρευαν μπλουζ. Κ χορεύαμε κ εμείς Εκεί στις κασέτες με τα "μπλουζ" που τους φτιάχναν οι γονείς για να χορέψουμε (σιγά μην άφηναν πιτσιρίκια σε πάρτι να δουλέψουν τα πιο απ) μετά από τα χοτ σλοου της εποχής, βάζανε κ της δικής τους εποχής μέσα Κάπως έτσι το έχω χορέψει κ αυτό. 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Άσε με ρε Πάνο, ερχόταν στην εταιρεία που δούλευα και έφερνε το βιβλίο του να το πουλήσει. Τι βιβλίο είχε βγάλει ρε συ? "Πως Να Φτιάξετε Τον Καλύτερο Φραπέ" ή "1000+1 Πιτσαρίες Της Αττικής"? 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Τι βιβλίο είχε βγάλει ρε συ? "Πως Να Φτιάξετε Τον Καλύτερο Φραπέ" ή "1000+1 Πιτσαρίες Της Αττικής"? Επεξεργασμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση