σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Πάμε να ακούσουμε ένα "blues" της εποχής που έκανε θραύση στα σπιτικά πάρτυ. Κομματάρα και εκτελεσάρα από ένα κορυφαίο live. Αυτό το "μπλουζ" το έχω προλάβει να το χορέψω κ εγω Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Αυτό το "μπλουζ" το έχω προλάβει να το χορέψω κ εγω Πόσο είσαι ωρέ Vrasidas? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Σαραντατεσσερο 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Σαραντατεσσερο Πήγες τόσο ρε θερίο? Το avatar σου με μπερδεύει, αν μου έγραφες "εικοσιτεσσερο" θα το πίστευα. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Σαραντατεσσερο με pampers το χόρευες? 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Σαραντατεσσερο Μειράκιον! 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Και εγώ άργησα να καταλάβω πως το love bites δεν ηταν μπλουζ αλλα όλοι έτσι τα λέγαμε μικροί και χορεύαμε με τα κορίτσια και μια φορά ένας με έσπρωξε γιατί χόρευα με αυτή που τα είχε πριν και τον χτύπησα στο στομάχι και δίπλωσε γιατί έκανα μποξ μικρός και ήμουν κωλόπαιδο. Ωραίες εποχές. Πολύ ξύλο Χαχαχαχαχαχαχα Και έχω φάει και πολύ ξύλο. Α, όλα κι όλα. Και εγώ τις έτρωγα. Γενικά άργησα να ξεχωρίζω τα ήδη και δεν συγκρατώ τα συγκροτήματα ενω ξέρω τα κομμάτια. Ίσως έπαιξε και ρόλο πως ήμουν με τις αντιγραμμένες κασέτες. Δεν έπαιρνα δίσκους, ούτε πικάπ είχα. Άκουγα σε φίλους. Μια φορά είχαμε πάρει ένα compact με πικάπ αλλα ειχα πάρει μόνο κάτι των Duran Duran Θαυμάζω εσάς τους φίλους μέλη που ξέρετε τόσα πράγματα και οι περισσότεροι από τις προ internet εποχές. για τα μουσικά συγκροτήματα και τα κομμάτια του 50, 60, 70, ε, από 80 και μετά έβλεπα κσι το MTV και κάτι μάθαινα Η γνώση της ιστορίας της μουσικής και δη της σύγχρονης σε κσνει και καλύτερο μουσικό και ακροατή αλλα και άνθρωπο. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ θα μείνω στον τίτλο του νήματος ... 3 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Το avatar σου με μπερδεύει, Στο άβαταρ είναι αξύριστος. 2 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εγώ θα μείνω στον τίτλο του νήματος ... Επιτέλους... ήμανε έτοιμος να το ποστάρω. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση