Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, trolley είπε Θυμήθηκα και τη φάση που το Epitaph θεωρείτο μπλουζ για να χορεύουν ερωτευμένοι στα πάρτυ, με βερμούτ και αράπικο φυστίκι. Δεν θεωρείτο blues, δεν ήξεραν τι είναι blues αυτοί που το χόρευαν. Απλά ονόμαζαν blues όλα τα slow rock/μπαλαντοειδή που κυκλοφορούσαν τότε. Κάτι αντίστοιχο γίνεται σήμερα με το RnB, οι νεολαίοι λέγοντας RnB σκέφτονται Rihanna και τα συναφή, ενώ οι γνώστες σκέφτονται Albert Collins και τα συναφή. 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Δεν θεωρείτο blues Πίστεψέ με, "μπλουζ" τα λέγανε (οι ελληνόβιοι νεολαίοι), σχεδόν όλα τα ξένα τραγούδια με αργό ρυθμό. Ήμουν εκεί, το γνωρίζω από πρώτο χέρι. Το ότι δεν είναι μπλουζ, το γνωρίζω πολύ καλά, αν και (σε εκείνη την συνέντευξη του Έμερσον που έχω αναφέρει και άλλη φορά) ο Κηθ έλεγε ότι υπήρχαν φορές που θα ήθελε η φωνή του Λέηκ να είναι πιο "bluesy". 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, trolley είπε Πίστεψέ με, "μπλουζ" τα λέγανε (οι ελληνόβιοι νεολαίοι), σχεδόν όλα τα ξένα τραγούδια με αργό ρυθμό. Κι εγώ αυτό σου γράφω, "Απλά ονόμαζαν blues όλα τα slow rock/μπαλαντοειδή που κυκλοφορούσαν τότε". Κι εγώ τα πρόλαβα trolley, δεν γεννήθηκα στα '00s. Τωρα τι εννοούσε ο Κηθ με το "bluesy", δεν ξέρω. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 κι οι δυο το ίδιο λετε. Μπλουζ το λέγαμε και το χορεύαμε και ξέραμε τι είναι blues και στα ζόρια κι αυτά τα χορεύαμε. Μη σας πω τώρα ότι έχω παίξει child in time σε disco το 1975 και το χόρευε ο κόσμος κανονικά με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε Μη σας πω τώρα ότι έχω παίξει child in time σε disco το 1975 και το χόρευε ο κόσμος κανονικά Δίνω χρήμα για ένα βίντεο του Τραβόλτα να χορεύει Child In Time. 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε κι οι δυο το ίδιο λετε. Μπλουζ το λέγαμε και το χορεύαμε και ξέραμε τι είναι blues και στα ζόρια κι αυτά τα χορεύαμε. Μη σας πω τώρα ότι έχω παίξει child in time σε disco το 1975 και το χόρευε ο κόσμος κανονικά Εκείνη την εποχή χόρευε ο κόσμος μέχρι κ το Paranoid (όχι μπλουζ βέβαια) Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, trolley είπε Δίνω χρήμα για ένα βίντεο του Τραβόλτα να χορεύει Child In Time. άλλοι το χόρευαν οχι ο Τραβόλτα. Ο Τραβόλτα το 1975 βασικά ήταν ανύπαρκτος ως όνομα. Τωρα για γρήγορο (σε αντιπαραβολή με το μπλουζ=αργό) δηλαδή σεικ παίζαμε.... In a gadda da vida 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Εκείνη την εποχή χόρευε ο κόσμος μέχρι κ το Paranoid (όχι μπλουζ βέβαια) ναι κι αυτό το παίζαμε 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε άλλοι το χόρευαν οχι ο Τραβόλτα. Πλάκα κάνω μπρε. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 Πάμε να ακούσουμε ένα "blues" της εποχής που έκανε θραύση στα σπιτικά πάρτυ. Κομματάρα και εκτελεσάρα από ένα κορυφαίο live. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Πάμε να ακούσουμε ένα "blues" της εποχής που έκανε θραύση στα σπιτικά πάρτυ. Κομματάρα και εκτελεσάρα από ένα κορυφαίο live. αυτό είναι υποκατηγορία epitaph μη σου πω και ίδιο κλειδί και bpm με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση