ignantios Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 Απο ενα προσφατο live δυστυχως λειπει ενα μικρο μερος του κομματιου και γιαυτο το λογο απολυθηκε η γυναικα μου. Βαρατε ελευθερα. SevenEleven band Live at Holywood stage Athens Song by Pink Floyd 323411670_213877821003463_8426739962357127785_n.mp4 5 RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, ignantios είπε γιαυτο το λογο απολυθηκε η γυναικα μου. Πολύ ωραίοι! Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα. Θα ήθελα την lead κιθάρα σου λίγο πιο γεμάτη συχνοτικά, αλλά έπαιξες φοβερά οπότε κλάιν. 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Πολύ ωραίοι! Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα. Θα ήθελα την lead κιθάρα σου λίγο πιο γεμάτη συχνοτικά, αλλά έπαιξες φοβερά οπότε κλάιν. Κοιτα δεν ξερω εκει πως ακουγοταν απο κατω, πιστευω παιζει ρολο πολυ το κινητό σαν μεσο ηχογραφησης . Αλλα καταλαβξνω τι εννοεις. Πιστευω το ακουσες με ακουστικα ή μονιτορ αλλιως οντως ακουγεται αδεια η κιθάρα. Ευχαριστουμε πολυ! Επεξεργασμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 από ignantios RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, ignantios είπε γιαυτο το λογο απολυθηκε η γυναικα μου. Θα κάνεις θραύση με αυτή την ατάκα. Ωραία το βαρέσατε και εσύ ήσουν "απίκο" στα σολιστικά. ΥΓ: Μα τι συμβαίνει με τα αξιότιμα μέλη του τίμιου forum μας... Ο ένας την απολύει, ο άλλος (δεν λέω ονόματα) φέρνει πράσινες κιθάρες κάτω από την μύτη της... Εντυπωσιακό 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 Ευχαριστουμε πολυ για το σχολιο. Επρεπε να δεις τη φατσα μου την αλλη μερα που το ακουσα και το βλεμμα παθους που ανταλλάξαμε . 1 RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 Πολύ ωραίος ήχος και παίξιμο. Πολύ μου αρέσει που συμπεριέλαβες και το σημείο 5:40-5:50. Μπράβο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, mpamps είπε Πολύ ωραίος ήχος και παίξιμο. Πολύ μου αρέσει που συμπεριέλαβες και το σημείο 5:40-5:50. Μπράβο! Ευχαριστουμε πολυ. Οταν ειπαμε θα το παιξουμε εβαλα κατω το κλασσικο και το pulse και προσπαθουσα να κανω ένωση . Μεγαλη ταλαιπωρια γιατι δεν ηξερα τι να βαλω τι να βγαλω, αλλα αυτο το σημειο που ειπες μαζι με το επόμενο ακριβως ηταν στα must. 1 RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση