NemOOO Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Ρε παιδιά....Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι αν έχουμε 2 laptop φτιαγμένα ΜΟΝο για μουσική...Χωρίς επιπλέον υπηρεσίες anti-spyware anti virus...κτλ....Τακτοποιημενα.....Με αρκετή μνήμη και τον ίδιο επεξεργαστή (μιλάμε για intel core 2 duo) στημένα δίπλα δίπλα τι διαφορά θα έχει το MAC με το Laptop?? Ειπατε ότι δεν έχει ιούς αλλα εκ των πραγματων κανένα απο τα 2 δεν προκείται να κολλήσει αν χρησιμοποιείτε μόνο για μουσική.... Επίσης με τα ίδια χρήματα πιστεύω πώς παίζει να περνεις καλύτερο Laptop παρα MAC.... Και σχετικά με το design....ενταξει είναι πολύ ωραία τα mac....αλλά όχι και τοσο πολύ για τα λεφτά τους...Δηλαδη τα vaio δεν σας αρέσουν...? Δεν ξέρω...Απλά απο την στιγμή που θα έχουν ίδιο επεξεργαστη (και τα MAC intel core2duo έχουν) και υπερ-αρκετή μνήμη.....δεν βλέπω διαφορά... Ασε που μπορεί να χρειαστούν και emulators του στυλ rosetta για κάποια πράγματα που δεν υπάρχουν για MAC OS Και ο Wow!e πιθανα να έχει δίκιο...Γιατι όσο και να προσπαθησουμε να αποδειξουμε ότι δεν ισχυει..."Ότι πληρώνεις πέρνεις"....((μονο σε ακραίες περιπτώσεις δεν συμβαίνει αυτό.... Κανε μια καλή ερευνα αγοράς..Δες κατ αρχην αν σε βολεύει το mac ή το laptop...αποφασισε αν το θές μόνο για την μουσική ή και για αλλες δουλειές....Και μετά αποφασίζεις.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Ακριβώς ο menelaos έχει δίκαιο, τα powerbook είναι μηχανάρες και όχι απλά παιχνίδια. Θα σου πώ ένα παράδειγμα το iphoto κάνει export ασυμπίεστο 768Χ576 pixels (δηλ. ανάλυση τηλεόρασης) και είναι δωρεάν όπως και το Keynote (70 ευρώ) που και αυτό δημιουργεί καταπληκτικούς τίτλους για video.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mageiras Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Η θεωρία λέει ότι τα powerbook είναι τα πιο γρήγορα laptops του κόσμου' date=' μεταξύ μας και στη πράξη φαίνεται. μην σε μπερδεύουν τα gigahertz που αναγράφουν τα pc's. Τα 3 gigahertz ενός pc καμμιά φορά είναι πιό αργά από το 1,5 toy Μac.[/quote'] Αυτά τα λέγανε επι εποχής PowerPC για να μη στεναχωριέται ο κόσμος που οι PowerPC τρέχανε σε μικρότερες ταχύτητες. Και τότε ακόμα ίσχυε σε ορισμένες περιπτώσεις. Δεν ισχύει σήμερα που οι επεξεργαστές είναι ίδιοι. Και στο θέμα των ιων δεν εχω κολλήσει τίποτα τα τελευταία 6 χρόνια στα windows άρα το θέμα "ιοί" είναι σχετικό... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Φαντάζομαι φίλε mageiras ότι όλα αυτά τα λές έχοντας προσωπική εμπειρία και ότι έχεις χειριστεί επαγγελματικά και τις 2 πλατφόρμες. Δεν έχω καμμία πρόθεση να ανοίξω μια νέα διαμάχη τύπου Fender-Gibson (αν και έχω άποψη) αλλά πίστεψε με δουλεύοντας κοντά 25 χρόνια στο τομεά της διαφήμισης και επξεργασίας εικόνας, ήχου, video, περιβάλλον εργασίας και διασκέδασης σαν τα Mac δεν υπάρχει. Σίγουρα δεν έχει τα games που έχει ένα PC αλλά να είναι καλά το Warkraft!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mageiras Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Φαντάζομαι φίλε mageiras ότι όλα αυτά τα λές έχοντας προσωπική εμπειρία και ότι έχεις χειριστεί επαγγελματικά και τις 2 πλατφόρμες. Δεν έχω καμμία πρόθεση να ανοίξω μια νέα διαμάχη τύπου Fender-Gibson (αν και έχω άποψη) αλλά πίστεψε με δουλεύοντας κοντά 25 χρόνια στο τομεά της διαφήμισης και επξεργασίας εικόνας' date=' ήχου, video, περιβάλλον εργασίας και διασκέδασης σαν τα Mac δεν υπάρχει. Σίγουρα δεν έχει τα games που έχει ένα PC αλλά να είναι καλά το Warkraft!!![/quote'] Μην εξάπτεσαι :) :) Κανείς δε σου έθιξε τα mac, ίσα-ίσα τα θαυμάζω τόσο για το λειτουργικό τους που είναι λίγο πιο προχωρημένο από τα windows όσο και για τις λίγες αποκλειστικές εφαρμογές που έχουν. Όμως το θέμα δεν είναι μια ποδοσφαιρικού τύπου διαμάχη. Έχω παίξει και σε power pc και έχω γνωρίζω την αρχιτεκτονική τους οπότε αυτό που σου είπα παραπάνω ισχύει. Αυτά που λες ίσχυαν αλλά τώρα πια η ψαλίδα έχει κλείσει αρκετά, δεν έχουμε πια 1987 ούτε και 1996. Δηλαδή όλοι μας που γράφουμε μουσική στα pc το κάνουμε επειδή μπορούμε να παίζουμε παιχνίδια; Δεν πιστεύω ότι το να πάρει κανείς mac πια είναι το απόλυτο φάρμακο... Η προσωπική μου γνώμη στο θέμα είναι ότι αν o dima θέλει κάτι αποκλειστικά για να ασχοληθεί με τη μουσική, ας πάρει το καλύτερο πράγμα που σηκώνει η τσέπη του. Τώρα αν αυτό γράφει mac ή toshiba απ'εξω λίγη σημασία έχει... :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Η θεωρία λέει ότι τα powerbook είναι τα πιο γρήγορα laptops του κόσμου' date=' μεταξύ μας και στη πράξη φαίνεται. μην σε μπερδεύουν τα gigahertz που αναγράφουν τα pc's. Τα 3 gigahertz ενός pc καμμιά φορά είναι πιό αργά από το 1,5 toy Μac.[/quote'] Ωχ κι εγώ που νόμιζα ότι 1 από τους κύριους λόγους που η apple εγκατέλειψε την αρχιτεκτονική του Powerpc, ήταν ότι μετά την απόσυρση μιας εκ των δυο εταιριών κατασκευαστών, ως προς την υποστήριξή τους, τα φορητά συστήματα της apple είχαν αρχίσει να ξεμένουν από δυνάμεις σε σχέση με τα άλλα λαπτοπ (δήλωση του ίδιου του steve jobs δες παλιό τεύχος του computer music) Ρε πάρτε το χαμπάρι. Πλέον με τους ίδιους επεξεργαστές που φορούν και τα pc (intel core duo), το μόνο που αξίζει παραπάνω σε αυτά, είναι το ωραίο (δεν μπορώ να πω) case και το osx. Αλλά αν είναι να δώσω πόσα λ7, θα προτιμήσω καλύτερο pc! Οπότε απλώς θα συμφωνήσω και με το παραπάνω με τα λόγια του νεμο! Και ναι και τα απλ έχουν προβλήματα, αλλιώς γιατί να υπάρχει το http://www.macfixitforums.com/ :twisted: :twisted: :twisted: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Πλέον με τους ίδιους επεξεργαστές που φορούν και τα pc (intel core duo)' date=' το μόνο που αξίζει παραπάνω σε αυτά, είναι το ωραίο (δεν μπορώ να πω) case και το osx. Λίγο είναι αυτό? Ένα λειτουργικό που δεν χαντακώνει το μηχανάκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 όχι για 1000¤ παραπάνω :wink: Χώρια που υπάρχει και τσάμπα λειτουργικό ίσως και καλύτερο από αυτό... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 όχι για 1000? παραπάνω :wink: Χώρια που υπάρχει και τσάμπα λειτουργικό ίσως και καλύτερο από αυτό... Δεν διαφωνώ, αλλά δεν είναι και 1000 τα ευρά...τώρα πιά οι τιμές είναι κοντά. Προσωπικά με linux δεν έχω το κουράγιο να ασχοληθώ. Τέλος πάντων, δεν θα υποστήριζα κανένα από τα 2 με τόσο πάθος πια... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Καλά ναι τα 1000¤ πήγαιναν στην διαφορά στην απλή έκδοση του προ και 1 pc με τις ίδιες δυνατότητες. 2500 το ένα 1500 το άλλο... όσο για το linux έβαλα ubuntu και ηρέμησα. Πανεύκολο! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση