fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, dimsonic είπε Ασε γνωρισαμε τη Βαρκελώνη... Η Βαρκελώνη έχει άλλα χαρακτηριστικά, ανάλογα του Άμστερνταμ. Επεξεργασμένο 4 Σεπτεμβρίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Η Βαρκελώνη έχει άλλα χαρακτηριστικά, ανάλογα του Άμστερνταμ. Έχει παίξει κ στους δύο ο Κρόιφ? Ο Ζλάταν? Έχει η Βαρκελώνη κανάλια? 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Έχει παίξει κ στους δύο ο Κρόιφ? Ο Ζλάταν? Έχει η Βαρκελώνη κανάλια? Εγώ τον dim σκέφτομαι. Δεν πιστεύω να είναι μέλος σε καμιά .... πονηρή λέσχη ασούμε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εγώ τον dim σκέφτομαι. Δεν πιστεύω να είναι μέλος σε καμιά .... πονηρή λέσχη ασούμε. Σα δε ντρέπεσαι.. Επεξεργασμένο 4 Σεπτεμβρίου 2023 από vrasidas27 1 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 Θα σας βαλω μετα να δειτε τι εστι Βαρκελωνη...μπορει να μην ειναι τωρα αλλα ειναι τωρα πριν καποια χρόνια με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 Κράτα σημειώσεις αναλυτικές και κάνε report-οδηγό με την επιστροφή και να γίνει pinned θέμα παρακαλώ. Είναι χρήσιμο. Μπορει να πάει και κανας άλλος ανθρωπας αύριο μεθαύριο. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MarLog Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 22 ώρες πριν, Superfunk είπε Λοιπόν ο τελεκαστερακιας ξηγηθηκε σπαθί σε ... ύποπτο κουτούκι 200+ ετών σε κάτι στενά που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους.... ΕΠΟΣ το δείπνο (άλλο πράγμα οι locals τελικά) Scallops ολοφρεσκα ,iberico roasted shoulder και τα καλύτερα μοσχαρίσια μάγουλα που έχω φάει ποτέ,και είναι και από τις σπεσιαλιτέ μου, επαναλαμβάνω:ΕΠΟΣ Αν ήταν να ανταποδώσεις τη φιλοξενία στην Αθήνα που θα τον πήγαινες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MarLog είπε Αν ήταν να ανταποδώσεις τη φιλοξενία στην Αθήνα που θα τον πήγαινες; Έχω πολύ πράμα, σίγουρα ΓΝΗΣΙΟΝ,Μαύρο Πρόβατο ,Βάρη για κοψιδια, Λαμπρό για πΣαρια,μέχρι και Θεσσαλονίκη για το καλύτερο εστιατόριο στην Ελλάδα (Χαρούπι) θα τον πήγαινα...αφού έκανα και μια στάση στο Μεζεν στο Βόλο Φυσικά για παραδοσιακα μαγειρευτά στα 5Φ στα Ιλίσια, καλύτερο μαγερικο δεν υπάρχει. Επεξεργασμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) ΑΦτο το βρήκα μόνος μου Belotta πάλι αλλά η σύζυγος,που είναι εντελώς hardcore, ήθελε ΑΥΤΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ με σκόρδο και μπαχαρικά (ομολογώ ότι ακόμα και εγώ.. λύγισα και έφαγα,με δυσκολία,μόνο ένα ....οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης βέβαια με θεώρησαν gay και χειροκρότησαν τη σύζυγό,όπως και το clientele, κυρίως εργάτες που ανακαινίζουν διαμερίσματα στην περιοχή και έτρωγαν λερωμένοι από τις μπογιές και τΣι σοβάδες) Η μερίδα Belotta ήταν τεράστια btw . Επεξεργασμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 από Superfunk 6 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 A, @fusiongtrνομίζω ότι ζεις σε λάθος πόλη 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις