gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έφτιαξα στα γρήγορα ένα backing στο οποίο σολάρουμε ασύστωλα, ο Βρασίδας και εγώ.... Είναι καθαρά αυτοσχεδιαστικό. Your browser does not support the HTML5 audio tag duometal.mp3 Επεξεργασμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 από gkourmoul1 10 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κατεβασε το να φτιαξουμε τους χρονους βρε!!! Δε παιζω εκει που το βαλες! Εκει απ εχεις βανιει το σολο δε βγανουν νοημα οι φρασεις ρυθμικα μανα'μ Ηταν που ηταν ο,τι να'ναι το παιξιμο τωρα εγινε... λουκουμ Επεξεργασμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 από vrasidas27 5 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 Ώπα!!! Μισό! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 Νομίζω, αποκατεστάθη η βλάβη. Γι' αυτό μου φαίνονταν αλλου ντ' αλλού το παίξιμο σου Όταν σου στελνω ένα 3λεπτο backing, να μου στελνεις 3λεπτο αρχείο, για να κολλήσει στην αρχή και να μην έχουμε τετοια θεματα. Όταν μου στέλνεις το σολο σκέτο, άστα να παν.... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πλακα εχει! Απο τα τρια μερη του καθε σολο, το πρωτο μονο ειναι "καταλληλο" να σολαρεις απο πανω του. Νομιζω στο δικο μου μερος κανει μπαμ πως μου αρεσει πιο πολυ καθως ειναι το μονο μερος που δεν παιζω μπορτζιες!! Αντε κ το τριτο πες.ψιλοειναι για σολο(στο οποιο παιζω ολες τις μπορτζιες της χρονιας μαζεμενες) Το μεσαιο ας πουμε αν ηταν κομματι θα ελεγα: "Εγω εδω πανω δε παιζω! Αποχωρω" Ειναι ομως ωραιο σαν ριφ εκεινο το σημειο. Το πρωτο σολο θελει λιγο ανεβασμα. Επαιξα κ εγω πρωτη φορα με SG να μην ακουγομαι λιγο περσσοτερο βρε Γκουρμουλη Το δικο σου μαρεζει οπως σου πα πριν μιαμισυ ωρα που το στειλες! Μιας κ γιναν ολα πολυ ξαφνικα δε λες κ στον κοσμο με τι χρωμα κιθαρα παιζεις! Επεξεργασμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 από vrasidas27 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 Πρασινη λαίμε! Τι παπάδες πάλι επαιξες, ρε? Γι'αυτό σε χαμηλωσα λίγο, για να αναδείξω το δικό μου σόλο... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Πρασινη λαίμε! Τι παπάδες πάλι επαιξες, ρε? Γι'αυτό σε χαμηλωσα λίγο, για να αναδείξω το δικό μου σόλο... Εσυ επαιζες με πρασινη κιθαρα, εγω επαιζα τις πρασινες νοτες ομως!! Ειδικα στο τελευταιο σημειο ειναι... ο,τι πιασουμε για να μοιαζει με εφε ηχητικον να οδηγησει στο επομενο.. Ειναι σα να μας εχουν τελεψει τα λεφτα στο στουντιο κ πρεπει να γενει η δουλεια κ να φυγουμε εκεινο το σημειο Επεξεργασμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 από vrasidas27 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 Στις πράσινες κιθάρες, όλες οι πράσινες νότες ακούγονται σωστές... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 Λοιπον μιας κ ειμαστε μονοι μας, να σου πω πως μου φανηκε το ταυρακι. Εκτος απο το ο,τι το δεξι μου φανηκε το πιο αβολο πραγμα του κοσμου Μου αρεσε πολυ ο ηχος. Ειχα ξεχασει πως ειναι να ζεις με humbucker Ε σε τετοια πραγματα ειναι σουπερ Εχει αλλη παρουσια κ ολα ηχητικα ειναι πιο ευκολα Σου δινει απιστευτο μπουστ στο αριστερο Ο ηχος ειναι πιο λεγκατο(ς) απ'οτι ποτε με στρατ. Ή να το πω σωστα η νοτα με την παρουσια της κ την ευκολια που βγαινει ειναι πολυ πιο ευκολο ν'ακουστει οπως τη φανταζεσαι σε λεγκατο γραμμες. Τα βιμπρατα κ τα σηκωματα σε πιο μοντερνα (agressive) παιξιματα το ιδιο Αν δεν ειχε δηλαδη τοσο αβολο δεξι (για το πως παιζω) κ αυτα τα χορνς θα το σκεφτομανε ευκολα Εχει χαρακτηρα κ σε κερδιζει 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 Παιδιά, αν και αντιπαθώ θανάσιμα τα μπάκιν τρακ για σόλο από πάνω, θα το ακούσω αύριο, και θα σας πω την γνώμη μου, γιατί τώρα είναι "δύσκολη" ώρα. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση