Superfunk Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε Bridge μαγνήτη. έχουν οι Esquire. Neck δεν έχουν. Σωστός, κερδίζεις Telecaster. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 Άλλο ένα θέμα που έφτασε στις Τέλι. Γιατί όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ο bridge neck (συγνώμη, ευχαριστώ sir) μαγνήτης είναι προσθήκη του Duncan. Άμα ξέρεις τισ Τele καλύτερα και από το …. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Jet72 είπε Άλλο ένα θέμα που έφτασε στις Τέλι. Γιατί όχι; ...μιλάμε για φρίκη... ατελείωτη φρίκη.. 1 1 ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάντως αυτό που έκανε ο Ρότζερ με το DSOTM εμένα μου θυμίζει τον Μικρούτσικο που κάθε 2-3 χρόνια ξαναμαναέβγαζε τον Σταυρό του Νότου, είτε σε ζωντανό, είτε σε επαναηχογράφα και το σιχάθηκα στο τέλος. Όμως, έκανε και αυτό, που πολύ μου ήρεσε.. Επεξεργασμένο 3 Οκτωβρίου 2023 από Πάνος Χελιδόνης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Το περιμένει ενας φίλος αυτη τη βδομάδα. Μολις γινει ακροαση θα ενημερωσω με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Βλέπω πως το ερώτημα "γυναίκα ή κιθάρα" παραμένει. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση