gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 Ξέρω τους camel. Κάπου πρέπει να μετράει και αυτό ρε παιδιά. Έκανα και μια διασκευή του epitaph κάποτε (δεν ξέρω και κάνα άλλο από KC)... Your browser does not support the HTML5 audio tag epitaph.mp3 Όχι στη πυρα και στην στάχτη, λαίμε!! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) @ Op. (και όλους τους υπόλοιπους παλαίουρες) 4 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Ξέρω τους camel. Κάπου πρέπει να μετράει και αυτό ρε παιδιά. Επιβάλλεται άμεση απόκτηση της πλήρους δισκογραφίας τους. Επεξεργασμένο 30 Αυγούστου 2023 από Waterfall-K mk2 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Ξέρω τους camel. Κάπου πρέπει να μετράει και αυτό ρε παιδιά. Έκανα και μια διασκευή του epitaph κάποτε (δεν ξέρω και κάνα άλλο από KC)... Όχι στη πυρα και στην στάχτη, λαίμε!! μέχρι τη Δευτέρα θα ξέρεις απ εξω όλο το Eruption, όχι να το παίζεις, να το τραγουδάς! με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 31 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε (Έχω αύριο 6 ώρες οδήγηση και ψάχνονται να φτιάξω playlist) Στο αμάξι ΜΟΝΟ disco φίλος. Άμα ακούς Σποκ και τέτοια ενώ οδηγείς, οι πιθανότητες να μην έχεις πονοκέφαλο μετά από λίγη ώρα, είναι 0,1 τσι εκατό. 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 να κάνεις και λίγη εξάσκηση στις 4ες 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Επιβάλλεται άμεση απόκτηση της πλήρης δισκογραφίας τους. Την έχω όλη (και σε DSD) 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 4 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Ξέρω τους camel. Κάπου πρέπει να μετράει και αυτό ρε παιδιά. Γιατί βρε Γιώργο, τους Genesis δεν τους ξέρεις? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Την έχω όλη (και σε DSD) Εύγε! Αυτό δειχνει εξαιρετικό γούστο. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Γιατί βρε Γιώργο, τους Genesis δεν τους ξέρεις? εν αρχή ην ο Λόγος... 1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε Εύγε! Αυτό δειχνει εξαιρετικό γούστο. ασε μας ρε....βινύλιο να τα πάρει 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε ασε μας ρε....βινύλιο να τα πάρει Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση