gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Γιατί βρε Γιώργο, τους Genesis δεν τους ξέρεις? Ξέρω τον καράφλα που παίζει τύμπανα και τραγουδά. Τους ακούει πολυ ο αδερφός μου, αλλά δεν μου αρέσει το ύφος τους σε όσα έχω ακούσει. Και δεν μπορώ να θυμηθώ και κανένα. Τους flower kings πάντως τους ακούω αδιαλείπτως τελευταίο μήνα που τους έμαθα... Γούστα... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 με μπριζώσατε τώρα...... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε με μπριζώσατε τώρα...... Αυτούς τους άκουσα πριν λίγο. Μου άρεσαν αρκετά για την ηλικία τους. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 μέχρι το 2.10 θα μάθεις. μου αρκεί https://www.youtube.com/watch?v=FqTDhtJGQ04 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Τους flower kings πάντως τους ακούω αδιαλείπτως τελευταίο μήνα που τους έμαθα... Τσέκαρε όπως και δήποτε τους Kaipa. Μπάντα που άρχισε στα '70s και ως και σήμερα θε-ρί-ζει. Θα ανακαλύψεις επίσης και τη σχέση που έχουν με τους Flower Kings (και όχι μόνο). Περιττό να γράψω να αποκτήσεις την πλήρη δισκογραφία τους. Αλλά Τελικά θα το γράψω: Να αποκτήσεις την πλήρη δισκογραφία τους. Πάρε ένα δείγμα παρακάτω της μπαντάρας αυτής από το 2007. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 19 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε δεν ξέρω και κάνα άλλο από KC... Ξέρω εγώ. 1 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 Κλεισαμε. Αύριο θα κάνω το 3ωρο "πήγαινε" με τους Kaipa, και το 3ωρο "έλα" με τους Spock's beard... To θεμα μπορεί να κλείσει κύριοι! Ευχαριστώ! 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε @gkourmoul1 έλα σου βρήκα και βοήθεια με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε @gkourmoul1 έλα σου βρήκα και βοήθεια Το κομμάτι που εκανες διασκευή έναν χρόνο είναι των ELP? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση