ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2023 39 λεπτά πριν, Superfunk είπε εγω παντως εχω δυο ΤΡΟΜΕΡΑ βινταΤΖ μονδελα ενα του 1938 και ενα του 1939...ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΆ λαιμε Είσαι μερακλής και μπρούκλης εσύ πουλί μου, πως παίζεις με αυτές ωρέ, ανάμεσα στα δαχτυλα σαν ρεμπέτης με τσιγάρο assούμε? Εγω έχω ξεμείνει με αυτές... 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2023 9 λεπτά πριν, Freedom είπε Είσαι μερακλής και μπρούκλης εσύ πουλί μου, πως παίζεις με αυτές ωρέ, ανάμεσα στα δαχτυλα σαν ρεμπέτης με τσιγάρο assούμε? Εγω έχω ξεμείνει με αυτές... Αυτές είναι τζαζ τρια μ'ένα μικρό στρογγυλό κομμάτι αραβικής πίτας κολλημένο πάνω, για καλύτερο γκριπ? @Ali Barout ναι το καημένο... Κ κάθε φορά που'χανες κ τάιζες εικοσαρικα το μηχάνημα για κοντινιου, έλεγες πως το έκανες γιατί στεναχωρεθκες για το χάσκυ (που ήρθε πισω κανις) 4 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2023 22 λεπτά πριν, Freedom είπε Είσαι μερακλής και μπρούκλης εσύ πουλί μου, πως παίζεις με αυτές ωρέ, ανάμεσα στα δαχτυλα σαν ρεμπέτης με τσιγάρο assούμε? Εγω έχω ξεμείνει με αυτές... Κακως. Πολυ κακως. Θ σωστος ο ΙΦΛΟΥΕΝΣΕΡ ξηγιεται ΜΟΝΟ πενες Ντολτσε Γκαμπανα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2023 17 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Αυτές είναι τζαζ τρια μ'ένα μικρό στρογγυλό κομμάτι αραβικής πίτας κολλημένο πάνω, για καλύτερο γκριπ? Close but not cigar... ...τσιαπατα καλαμποκιου φίλουος! 7 λεπτά πριν, manosx είπε Κακως. Πολυ κακως. Θ σωστος ο ΙΦΛΟΥΕΝΣΕΡ ξηγιεται ΜΟΝΟ πενες Ντολτσε Γκαμπανα. Πολλά γκαφρά assούμε, δεν έχω φίλουος, τα έφαγα σε ανταλλακτικα για Parker... BTW, ειμαι ANTI-ιφλουέτζας, με μπερδεύεις με κάποιον άλλον assούμε... 3 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2023 6 λεπτά πριν, manosx είπε σωστος ο ΙΦΛΟΥΕΝΣΕΡ ξηγιεται ΜΟΝΟ πενες Ντολτσε Γκαμπανα. Μα κι αυτοί οι ηλίθιοι να μην βγάζουν κιθάρες ... Θα είχε γεμίσει ο κόσμος Ντόλτσε Γκαμπάνα κιθάρες λέμε. Ειδικά άμα βγάζανε και τελεκάστερ ασούμε ... θα είχε πέσει έξω η Φέντερ, η Γκίμπσον, η Άϊμπανεζ, και όλες οι άλλες εταιρείες, και θα το γυρίζανε στα ζυμαρικά. Φέντερ μακαρόνια, Γκίμπσον μακαρόνια. 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Φέντερ μακαρόνια, Γκίμπσον μακαρόνια. Μαχογκανι καλό για μπολονέζ? 5 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2023 Κάποτε το ιφλουεσινγκ γινοσαντε με μαντολίνο κ ντόλτσε γκαμπανα. Πλέον το μαντολίνο έχει γενει τελε 1 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2023 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2023 Για Αλ Ντεντε ήχο? Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2023 4 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Πλέον το μαντολίνο έχει γενει τελε Same-same but different filouooooos... Από που νομιζεις οτι κληρονόμησαν το twang, gnawt, gnawt, gnawt, gnawt, gnawt (ρε τα αυτία σου καπάκι! Κλείσε το reverse delay ρεεεεε!) Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση